Şimdi Ara

BU FORUMUN EN BAŞARISIZ İNSANI BENİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok agresif hareketler sergiliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Papaz Yahnisi P kullanıcısına yanıt
    Hocam yazımı en iyi siz anlamışsınız. Evet tam anlamıyla bir hedef seçemedim zaten hedefim de tıp değildi, aslında dramatikleştirmek amacım değildi sadece dediğim gibi hep içime atıyordum yazmaya başlayınca biraz duygusallaştım ve yazıya yansıdı. Evet başarısızlık yaşadım ve sorumlusu benim çünkü çalışma düzeni oturtamadım hiçbir zaman. İstediğim bölümü tam anlamıyla bu yıl sonuçlar gelince farkettim sıralamam kötü gelince her türlü alternatifi araştırdım çalışan insanlarla konuştum bölümlerin derslerini araştırdım, istediğim yerler için sınırdayım gelmezse istemediğim yere gidince hazırlıkta tekrar hazırlansam mı diye düşünüyorum sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam açıkta kalmayacak şekilde tercihimi yaptım zaten direk 4e kalamazdım çünkü erkek çocuğuyum ailemde benden artık bir şeyler bekliyor, sadece istediğim yer ve bölüm için sınırdayım orası gelmezse napıyım diye düşünüyorum belki gidince de sevip kendimi oraya veririm kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakuyakuchiki -- 17 Ağustos 2018; 22:3:46 >
  • EfsaneMan E kullanıcısına yanıt
    Umarım siz de mezuna kalıyorsunuz sanırım, başarılar dilerim.

• yinemimezunakaldim kullanıcısına yanıt
    Ha bir de şunu söyleyim üniversite için istediğim bölüm gelirse oraya da ders çalışmaya kendimizi geliştirmeye gidiyoruz bunu unutmayın, ve ders çalışan her insana asosyaldir, hayatı boş geçiyodur gözüyle bakmayın, tabi üniversiye yeni bir başlangıç olacak güzel ortamlar kuracağız ama asıl amacında bölüm adına kendimizi geliştirmek olduğunu unutmamak lazım.

• 3 yılda bir lysi bitirememişsin gelip burada ağlıyorsun. Geçti borun pazarı sür eşeği Niğdeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    Ben de tekrar okudum biraz duygusallaşmışım yazarken ağlıyormuşum gibi duruyor evet :d haklısınız sanırım beceremiyorum uzatmanın anlamı yok zaten istediğim yer gelirse direk oraya odaklanacağım

• Arkadaşlar kendini acındırmak felan biraz ağır ithamlar bence belki de ailesine dökemediği dertlerini burada paylaşmak istedi bizimle.Destek olmak yerine köstek oluyorsunuz.
    Olanla ölene çare yok malesef dostum bir şekilde iş imkanın olacaktır 40 bin lik bir bölüme giriyorsan.bu sene kimseye söylemeden eğer hazırlıklı bi üni kazanırsan kırık obp ile tekrar denemelisin bence bu konuda hiç destekcin yoksa ben varım
    tabi yeni bi sene demek tekrardan masraflar demek üni başlayana kadar 1 aylık sürecte part time çalışabilirsin kırtasiye masraflarını cıkarmak adına eğer maddiyat konusu seni rahatsız ediyorsa.
  • Bende 99 luyum bu yıl bitirdim 18 yasindayim yani istediğim bölüm olmuyor aile baskısı hukuk yazdim bende çok mutsuzum

• Hocam yanıtınız için teşekkürler, insanların ağır ithamlarını çok takan biri değilim sonuçta burası internet ortamı.

İstediğim bölüm gelirse kendimi o bölüme vermeyi düşünüyorum gelmezse de dediğiniz gibi kırıkla hazırlanmayı.Sınavdan sonra zaten işe gittim çalıştım biriktirdiğim param da var şu an hali hazırda.Beni üzen en önemli olay yaşımın geçmesi, onun dışında o kadar da takıldığım bir olay yok.

Bakalım ben de tercih sonuçlarını bekliyorum, biraz da ona bağlı, anlayışınız için de tekrardan teşekkür ederim.

• byakuyakuchiki kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin kendinize iyi bakın hayatta bol şans
  • Teşekkürler hocam siz de kendinize iyi bakın, bol şanslar size de

Eh kafanizda biseyler oturmussa sıkılmanin anlamı yok ki hocam. TAM YOL ILERI HOCAM. moral bozmayin artık.

Aha şimdi aklıma geldi. İstediğiniz bolum tutmadi diyelim ve bölümün hazırlığı vardı. Başka hazırlığı olan bir bölüme girersiniz orada calisip hazirligi geçersiniz. Sonra sınavı kazanip istediğiniz bölüme girersiniz ve direkt hazırlığı atlayıp bölüme geçersiniz.

Hangi bölüm istiyorsun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anliyorumm A kullanıcısına yanıt
    99 un sonu galiba 2000 desenizde olur

• Ben ders hariç her şeyi yaptığım sene 50k

Ders dışında hiçbir şeyi yapmadığım sene 40k geldi.

Ben ne yapayım ???

Demek ki çalışarak ve çalışmayarak benzer sıralamaları aldığımıza göre girmemiz gereken bir yol var ve ben de kendimi gösteremediğime inandığım için üninin ilk iki yılı deneyeceğim.

Ama bu sene siz kadar boşlamamıştım. Sınav sonuçları açıklandıktan 1 gün sonra çalışmaya başlamıştım.

Buna rağmen anca 50k'dan 40k'ya çekebildim.(İkisi de küsüratsız 52'de değil)

Ben napayım hocam ?

• Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    Ama öyle deme

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    evet öyle 99 aralık 2000 yani
  • Dh kızı kullanıcısına yanıt
    hocam uzun bir süre geçti ama neyse
    ben yıl içinde birçok olay yaşadım çalışmamı hatta hayatımı etkileyecek o yüzden tam anlamıyla hiç odaklanamadım ayt fen çalışmadan girdim sınava ve ayt fen 20 net geldi
    tyt çalışmak çok mantıklı gelmiyordu zaten ama 2017 ygs de bile türkçem 35-5ti üstüne bu yıl daha da geliştirmiştim ama Türkçe 30-10 geldi en fazla 32-8 bekliyordum, hayatımda yaptığım en kötü türkçelerdendi
    tyt matı 2017 de 28-29 net falan yapmıştım 2017'ye girdiyseniz zorluğunu biliyorsunuzdur ama bu yıl 25-2 yapabildim
    tyt fen 19-1 geldi tyt fen hakkında çok konuşmaya gerek yok çok basitti ve konuyu biraz bilince yapılıyordu
    tyt sosyalde 14-6 geldi
    tyt de türkçe ve matı batırdım ve ilk yılımda bile bu kadar kötü türkçe ve matematik yapmamıştım

ayt matematik için bu yıl sadece türev ve integral çalıştım integrali ilk defa 3.yılımda çalıştım, 33-4 geldi ayt matematik.Mantık,uzay,konikler gibi konulara oturup düzgünce çalışmamıştım o yüzden böyle oldu bildiğim konularda adam akıllı soru kaçırmadım zaten sonuç olarak ayt mat 32 net
    ayt fen zaten çalışmadığım için biraz sallayarak biraz da liseden kalan bilgilerle yaptım 20 net geldi işte sonuç olarak;
    tyt 49k ayt 40k

şimdi şöyle bir şey var ben sınav sürecini yönetemiyorum ve bir konuya çalışırsam çok ayrıntıya girip ufak bir konuya bile çok zaman harcıyorum, bu yıl kırıkla denersem çok iyi bir planla yapmam ve kendimi biraz aşmam lazım çünkü genel olarak zora gelemiyorum, gelebilsem 3 yıl içinde lys feni bitirirdim, zora gelememin nedeni de tam anlamıyla bir hedefimin olmamasıydı ve şüpheler, yaşadıklarımdı.
    ilk defa bu yıl tercih yaptığım için 2 haftalık araştırmamda asıl hedefimi belirleyebildim, istediğim bölüm ve yer tutabilir, eğer istediğim bölüm tutarsa kendimi ve hırsımı bölümüme vermem daha mantıklı olabilir gibi geliyor
    açıkçası sonuçlar açıklanana kadar tam bir şey diyemeyeceğim
    siz bu yıl sanırım konu eksiği olmadan girdiniz tyt'yi bilemem ama aytde bildiğiniz konuları yapamadıysanız ya tam öğrenemediniz veya yeteri kadar çalışmadınız, ya işlem hatası sınav heyacanı falan, ya da ezberci çalıştınız çünkü mesela zora gelemem ama türevi ve integrali çok sevdiğim için en zor sorular bile çok zor gelmiyor ve çözmesi eğlenceli geliyor, sınavda zaten yanlışlarım bilmediğim konulardan basit basit sorulardı, yani konuyu öğrenirken düzgünce öğrenmeye bakın hele ki bu yeni sistem ezberci insanları mahvediyor
    tabi nasıl birisiniz bilmiyorum en iyi kendinizi siz bilirsiniz ama ne olursa olsun hırsınız ve istediğiniz bir hedefiniz varsa vazgeçmeyin ünide hazırlanın derim ama zaman ne gösterir bilemeyiz tabi

yazım ve noktalamaya çok dikkat edemedim kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakuyakuchiki -- 22 Ağustos 2018; 4:34:43 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.