Şimdi Ara

Bu Fotoğrafı En İyi Nasıl Croplardınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu fotoyu size en hoş gelen şekilde croplayarak burada yayınlarmısınız Ama kısa tarafı 24 cm olmalı

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selolims -- 15 Ağustos 2006; 1:25:11 >

• abı kısa kenar 24 demısssın ama
    zaten uzun kenar 21 cm olarak gozukuyor bende yanlıs bılıyor olabılır cıktı ısıyle ılgılı bır deneyıyım yok ama sag taraftakı şahlan bşnşcşlşk okulu yazan kısımla direkleri yok etmelısın sonra kompozisyonda acayiplik olmaması icin toprak zemındende alabılırsın bıraz. Iyı calısmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: h_brk

abı kısa kenar 24 demısssın ama zaten uzun kenar 21 cm olarak gozukuyor bende yanlıs bılıyor olabılır cıktı ısıyle ılgılı bır deneyıyım yok ama sag taraftakı şahlan bşnşcşlşk okulu yazan kısımla direkleri yok etmelısın sonra kompozisyonda acayiplik olmaması icin toprak zemındende alabılırsın bıraz. Iyı calısmalar

Teşekür ederim.
  • Arkadaşım çok fazla anlamam ama belki bi çağrışım yaptırır diye yardımcı olmaya çalıştım sağ taraftaki sahlan binicilik yazısının olduğu arabayı fotodan tamamen çıkardım üst taraftaki telleri vs.. de çıkarınca çok fazla seçenek kalmadı dediğin öiçülere uymuyor ama bende böyle bişey yaptım umarım yardımcı olur belki bir çağrışım yaptırır kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Arkadaşım çok fazla anlamam ama belki bi çağrışım yaptırır diye yardımcı olmaya çalıştım sağ taraftaki sahlan binicilik yazısının olduğu arabayı fotodan tamamen çıkardım üst taraftaki telleri vs.. de çıkarınca çok fazla seçenek kalmadı dediğin öiçülere uymuyor ama bende böyle bişey yaptım umarım yardımcı olur belki bir çağrışım yaptırır kolay gelsin.

teşekürler.
  • Satın acemi38 tam da anlatamak istedigim buydu benimde
  • ustten alttan yanlardan daraltılır tam olmasad abu şekılde bır ölçü uygulayabılırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.