Transporterların alayı başa bela. Hepsinin toplatılıp, gücü düşürülmeli ve tekrar sahiplerine iade edilmeli. Bir aracı kullananların tamamı sol şerit sevdalısı olabilir mi ya!?
quote:
Orijinalden alıntı: Power
quote:
Orijinalden alıntı: rotational intertia
quote:
Orijinalden alıntı: sipiralli
Hocam vitesi çat diye 4'e atamadın mı?
Araç ceed değil, dikkatinizi çekti mi bilmiyorum?
Bir Era lar bir de Transporter lar eğitim cidden şart
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Transporterların alayı başa bela. Hepsinin toplatılıp, gücü düşürülmeli ve tekrar sahiplerine iade edilmeli. Bir aracı kullananların tamamı sol şerit sevdalısı olabilir mi ya!?
Ben değilim mesela,bendeki de 130'luk..Hani altı üstü 2 tonluk ticari araçtı şimdi neden sorun oldu bu araçlar??
arac albea arkadaslar.. sirket araci.. sadece kokpit degil her yani toz icinde...
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Ben değilim mesela,bendeki de 130'luk..Hani altı üstü 2 tonluk ticari araçtı şimdi neden sorun oldu bu araçlar??
Sadece transporter değil bütün ticarilerin 70-80 bg civarında olması lazım bence.
Ya birşey olmaz vitesi çaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye 4 e atıp durursun.
4. vites esprisi de kabak tadının alâsını verdi artık. Çarkıfelekten beter ettiniz espriyi.
sayın otutube arkadaşında iyi sallamış savcı değil ne olursa olsun askerde rütbe esastır arkadaşının savcılığı sökmez orda. uzman çavuşla tartışsa kendisi çvs olduğu için herhangi bir durumda cezaevinde bulur kendini o yüzden çok ta atmasın söyle
quote:
Orijinalden alıntı: fsnn
sayın otutube arkadaşında iyi sallamış savcı değil ne olursa olsun askerde rütbe esastır arkadaşının savcılığı sökmez orda. uzman çavuşla tartışsa kendisi çvs olduğu için herhangi bir durumda cezaevinde bulur kendini o yüzden çok ta atmasın söyle
yazdıklarımı dikkatli okumamışsın..Önemli de değil boşver öyle gereksiz bir hikaye sileyim gitsin.Tartışma çıkaracak gibi.
Trafikte şikayet edilmesi gereken o kadar sürücüye denk geliyorum ki. İnanamazsınız. Ekserisi emniyet şeridinde gidenler. Sinyalsiz şerit değiştirenler.
Hangi birini sayayım ki.
@rotational intertia gercekten ceed in var mi merak ediyorum? İroni yaparak bazi seyleri elestirdigin zaten belli ama ceed'in mi var cidden merak ediyorum.
@rotational intertia [14 Ağustos 2011; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
diyor. Bu ne demek.
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42 @rotational intertia [14 Ağustos 2011; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
diyor. Bu ne demek.
Cezanin bitis suresini gosteriyor ya da bu bolume yazmasi o tarihe kadar yasaklanmis. Tuh sorumun cevabini veremeyecek. :)
bilgilendirme için saolun
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42 @rotational intertia [14 Ağustos 2011; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
diyor. Bu ne demek.
Cezanin bitis suresini gosteriyor ya da bu bolume yazmasi o tarihe kadar yasaklanmis. Tuh sorumun cevabini veremeyecek. :)
Cevap için teşekkür. Ben de öyle düşündüm ama değişik bir ban şekli olmuş. Şaşırdım. Sadece bu konuda değil, diğer konularda da bu üye için bu yazılar var.
Büyük geçmiş olsun.
onun bunun magandası...
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
quote:
Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L
quote:
diyor. Bu ne demek.
Cevap için teşekkür. Ben de öyle düşündüm ama değişik bir ban şekli olmuş. Şaşırdım. Sadece bu konuda değil, diğer konularda da bu üye için bu yazılar var.
konuya değil arkadas "Otomobil ve Otomotiv Dünyası" bölümünde banlanmıştır altındaki tarihe kadar diğer bölümlere (örn. Bilgisayar bölümüne) konu açıp cevap yazabilir.