Şimdi Ara

Bu futbolcularla en iyi Sistem Bence Budur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muslera ,Drogba,Sneijder,Burak,Selçuk,Yekta,Melo ve Emre yi direk yazılması lazım.ondan sonra 4 lü defanstan vazgeçip 3 lü defansa dönülüp Burada da Riera Eboue ve Semih diyorum ben.

Ya 3 lü defans orta saha kalabalık olacak 3 lü defansın yükünü bir nevi orta saha hafifletmiş olacak ama bu defa da ofansa dönük hamit ve amrabatı kesmek lazım çünkü zaten ofansif gücü yüksek sneijder drogba ve burak var bu sistemin tek çıkışı budur.

Hamit ve Amrabat Kesik yoksa işin içinsden çıkılmaz Hamit ve Amrabat oynarsa takım çok pozisyon verir ve gol pozisyonu bulmakta da zorlanır

Ben bu şekilde düşünüyorum

• -----------------Muslera----------------
    Eboue----Semih----Dany----Riera
    -------------Yekta-----Selcuk---------
    -----------------Sneijder----------------
    -------------Drogba--Burak-----------
  • Ortada bir de hamit var yazmayi unutmusum Veya 4-2-3-1 yapip sneijderin yanina hamit amrabat,burak yedek
  • Emre :solak ve ara pasları defans arkasına pasları vs etkili ve sol ayağına hakim bir oyuncu orta sahada mücadele de ediyor Emre 'yi harcamayalım arkadaşlar olabilir bir kaç ufak tefek hata zaten yaşı itibariyle de hemen aşağılanıp eleştiriliyor fakat oyuna kattıkları görünmüyor.Bunu hoca bile yapıyor bir pozisyonda şut çekti top auta çıktı fatih hoca da kafasını öyle bir çevirdi öyle bir mimikler felan yaptı ki lig tv de bunun yanlış olduğu üzerine belki de 15-20 dk yorumlar yapıldı.

Yekta :Türk oyuncu ve Orta sahada hep virtiözler var mücadele de lazım orta sahada Yekta zaten uzun zamandır sakattı adam kendini toparladı Belki çıkıp maç kurtarmaz ama Orta sahaya bir güç katar.

Hamit ve Amrabat la ilgili olarak ise ya dostlar renkdaşlar vallahi bu amrabat ta bir nane yok be...Teknik olarak ise zaten orta sahada gibi oynayan oyuncularımıızn gol ortalamaları yüksek...en iyi orta açan en iyi ara pası veren en iyi defans arkasına pas atan oyuncular zaten kadroda mevcut...en iyi hücumcular zaten en iyi ofans zaten takımda mevcut bunların üzerine hamit ve amrabat gibi sürekli ileriye çıkan oyunculara gerek yok ciddi ciddi yok.2 sini de keserim ben maçlarda...Baktım rakip üzerimize geliyor kapanmak zorunda kalıyoruz Hamit 'i belki o zaman ani çıkışlar için alırım ama kim bizi kapatacak ki

• -----------Muslera--------------

---Eboue Dany Semih Riera---

-------------Melo----------------

---------Hamit Selçuk----------

------------Sneijder-------------

----------Drogba Burak---------

Böyle oynayacağız mübarek.Ligde de Riera yerine Hakan oynar.Ya da Serdar Aziz gelirse Serdar Semih yaparız göbeği.Hadi dağılın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Emre :solak ve ara pasları defans arkasına pasları vs etkili ve sol ayağına hakim bir oyuncu orta sahada mücadele de ediyor Emre 'yi harcamayalım arkadaşlar olabilir bir kaç ufak tefek hata zaten yaşı itibariyle de hemen aşağılanıp eleştiriliyor fakat oyuna kattıkları görünmüyor.Bunu hoca bile yapıyor bir pozisyonda şut çekti top auta çıktı fatih hoca da kafasını öyle bir çevirdi öyle bir mimikler felan yaptı ki lig tv de bunun yanlış olduğu üzerine belki de 15-20 dk yorumlar yapıldı.

Yekta :Türk oyuncu ve Orta sahada hep virtiözler var mücadele de lazım orta sahada Yekta zaten uzun zamandır sakattı adam kendini toparladı Belki çıkıp maç kurtarmaz ama Orta sahaya bir güç katar.

Hamit ve Amrabat la ilgili olarak ise ya dostlar renkdaşlar vallahi bu amrabat ta bir nane yok be...Teknik olarak ise zaten orta sahada gibi oynayan oyuncularımıızn gol ortalamaları yüksek...en iyi orta açan en iyi ara pası veren en iyi defans arkasına pas atan oyuncular zaten kadroda mevcut...en iyi hücumcular zaten en iyi ofans zaten takımda mevcut bunların üzerine hamit ve amrabat gibi sürekli ileriye çıkan oyunculara gerek yok ciddi ciddi yok.2 sini de keserim ben maçlarda...Baktım rakip üzerimize geliyor kapanmak zorunda kalıyoruz Hamit 'i belki o zaman ani çıkışlar için alırım ama kim bizi kapatacak ki
    Melo'yu unutmuşum arkadaşlar sizlerden ricam show futbolunu bırakalım göze hoş gelen show a dönük şeyleri görmeyelim sadece.Emek ve alın teri futboluna fayda/payda oranında lütfen maçları bir de bu gözle izleyin Meloyu.Melo faydalı bir oyuncu arkadaşlar yapmayın etmeyin.Top sürebiliyor teknik ve çabuk sağ ayağına hakim.Bu takımda oynamalı melo ve aynı zamanda hırslı da...Bir kaç hata yüzünden günah keçisi ilan etmeyelim Mutlaka çok faydaları olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

-----------Muslera--------------

Böyle oynayacağız mübarek.Ligde de Riera yerine Hakan oynar.Ya da Serdar Aziz gelirse Serdar Semih yaparız göbeği.Hadi dağılın.

Yani Orta sahada sadece Melo ve Selçuk olacak hamit de öyle görünüyor ama hamit orta sahadaki yardımlaşmaya pas alışverişine pek katılmayıp devamlı ileri çıkıyor bu devamlı hücumcularla hücum ederek maç kazanılmaz dostum bu kadro çöker

Eskişehir
    Cluj
    Braga
    Karabük
    Kasımpaşa

maçlarının benzerleri yaşanır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibretcrew

-----------Muslera--------------

Yani Orta sahada sadece Melo ve Selçuk olacak hamit de öyle görünüyor ama hamit orta sahadaki yardımlaşmaya pas alışverişine pek katılmayıp devamlı ileri çıkıyor bu devamlı hücumcularla hücum ederek maç kazanılmaz dostum bu kadro çöker

Eskişehir
    Cluj
    Braga
    Karabük
    Kasımpaşa

maçlarının benzerleri yaşanır.

Alıntıları Göster
    Sen niye zirt pirt konu aciyosun ki ? 10 tane sistem konusu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Sen niye zirt pirt konu aciyosun ki ? 10 tane sistem konusu var.

çünkü bir sistem konusuna 2 tane resimler şekiller vs yükleniyor ve yazılanlar kaynayıp gidiyor.Ayrıca değerlendirilsin diye açtım
  • Bnce sampiyonlar ligi kadrosu boyle olmali

Muslera
    Eboue-semih-dany-riera
    Selcuk-yekta
    Hamit Amrabat
    Sneijder
    Drogba

Ligde yektayi kesip aneojderi ortaya alip cift forvette elmander burak umut drogba degismeli oynarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHTRONİC

http://video.fanatik.com.tr/diger/cim-bomun-azizi-fenerin-sirri/37467

Burda açıklandı Yalçın Dümer haberi.
    3lü defans yapıyosun defans yönü -5 olanı defansa koyuyosun bence baştan ofsayt. Defansı kurucaksan dany semih eboue den kurar insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Bnce sampiyonlar ligi kadrosu boyle olmali

Muslera
    Eboue-semih-dany-riera
    Selcuk-yekta
    Hamit Amrabat
    Sneijder
    Drogba

Ligde yektayi kesip aneojderi ortaya alip cift forvette elmander burak umut drogba degismeli oynarlar.

Selçuk kimle pas yapacak Orta sahada?
  • quote:

quote:

Bnce sampiyonlar ligi kadrosu boyle olmali

Muslera
    Eboue-semih-dany-riera
    Selcuk-yekta
    Hamit Amrabat
    Sneijder
    Drogba

Selçuk kimle pas yapacak Orta sahada?

Yazida oyle gozukuor ama taktik 4-2-3-1
    Selcuk la yekta gobekte
    Orta 3lu hamit sneijder-amrabat
    Drogba tek forvet

Meloyla paslaşan selcuk yekta ile hayli hayli paslaşır
  • 3 tane defans var ve bunların birisi Riera. Sonrasını okumadım, okumalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

3 tane defans var ve bunların birisi Riera. Sonrasını okumadım, okumalı mıyım?
    3 defans için 3 tane hızlı kademesi iyi canavar gibi stoper lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

3 defans için 3 tane hızlı kademesi iyi canavar gibi stoper lazım.

Alıntıları Göster
    Genelde rakiplerin çalışkan kanat oyuncularının oynatıldığı ülkemizde sakın kanatsız oynamayı düşünmeyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

3 tane defans var ve bunların birisi Riera. Sonrasını okumadım, okumalı mıyım?

Galatasaray hicbir zaman 3lu defansla oynayamaz. O kalite de stoperi yok. Pique puyol ramos olsa anlarim da. Semih ujfa bide serdar olsun kesinlikle tutmaz. Zaten orta saha defansa yardim etmior. Bence olmaz
  • ---muslera--
    Sabri-semih-dany-hakan balta
    -hamit-selcuk-amrabat
    -sneijder-riera
    Drogba

4-3-2-1 bence akar gider(ligde)
    Sabri-eboue degisikligi clde gider

Adamlarin formlarina gore emre aydin engin melo da oynar.
  • quote:

---muslera--
    Sabri-semih-dany-hakan balta
    -hamit-selcuk-amrabat
    -sneijder-riera
    Drogba

4-3-2-1 bence akar gider(ligde)
    Sabri-eboue degisikligi clde gider

Adamlarin formlarina gore emre aydin engin melo da oynar.
    Fatih Terim'in işi zor. Bene Elmander kesilecek Fatih hoca Burak'tan vazgeçmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.