Şimdi Ara

Bu gece 3 ü görüyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yapanlar yazsın birlikte devam . Esş denemelerim yeni geldi 20 tyt fiziği gece gücüm yettiğince devam edicem 1 saat araliklar guncellicem . Katılmak isteyen yazsın lütfen kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doru . Msü var bi anlık gaza geldim . 2 tane coziyim hocam ozaman . Sabah devam edeirm DJDKSMEKXMCKVKF hayatim buna dondu aq LH ın fırlaması gi fırlayıp sonuyo balon gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 12 Haziran 2020; 21:30:19 >
  • Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    Antremanlarla biyoloji

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • reis ben de esş ye yeni başladım birden bitirmektense sınava kadar yayarak bitirelim bence
  • Hayırlı olsun hocam. Bende yarın msü ye hazırlık esş fizik ve apotemi fen patlatacağım. Bu gün beyin kalmadı bütün tyt fiziği çalışmaktan. Ayt fizik candır tyt fizik rezildir
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Tamam çakırım . Ama bunlar fazlamı zor çok yablışım çıkıyo ort 2 şer tane moralim bozuluyo boşlarda var bazrn 1 bazen yok

• Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    benim de çok çıkıyo. Esş denemelerini net odaklı çözme öğrenmeye çalış yeter ben öyle yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suleyman çakır kullanıcısına yanıt
    Tamam reis

• olum senle her yola varım diyip 3e kalcaktım benden önce sönmüşsün neyse msü sonrası soruları yorumlayın tamam mı la ben girmiyom ona göre tytye çok ufaktan zemin atarız zorluk kolaylık sosyal hariç
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Tmm kanka rahat ol millet yorumlar zaten

• Hocam işlerde esş fizik var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.