Bildirim
Bu gece 3 ü görüyoruz
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Doru . Msü var bi anlık gaza geldim . 2 tane coziyim hocam ozaman . Sabah devam edeirm DJDKSMEKXMCKVKF hayatim buna dondu aq LH ın fırlaması gi fırlayıp sonuyo balon gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doremoni-V2 -- 12 Haziran 2020; 21:30:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Antremanlarla biyoloji
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
reis ben de esş ye yeni başladım birden bitirmektense sınava kadar yayarak bitirelim bence -
Hayırlı olsun hocam. Bende yarın msü ye hazırlık esş fizik ve apotemi fen patlatacağım. Bu gün beyin kalmadı bütün tyt fiziği çalışmaktan. Ayt fizik candır tyt fizik rezildir -
Tamam çakırım . Ama bunlar fazlamı zor çok yablışım çıkıyo ort 2 şer tane moralim bozuluyo boşlarda var bazrn 1 bazen yok
benim de çok çıkıyo. Esş denemelerini net odaklı çözme öğrenmeye çalış yeter ben öyle yapıyorum -
Tamam reis
olum senle her yola varım diyip 3e kalcaktım benden önce sönmüşsün neyse msü sonrası soruları yorumlayın tamam mı la ben girmiyom ona göre tytye çok ufaktan zemin atarız zorluk kolaylık sosyal hariç -
Tmm kanka rahat ol millet yorumlar zaten
Hocam işlerde esş fizik var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X