kandiliniz mübarekolsun arkadaslar inşallah bu güzel gün tüm islam alemine hayırlı olur
arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun
Bırakın şu topik yanlıs yerde doğru yerde olayını aksine her konuya ayrı ayrı açılmalı bu tip dinimizle ve ülkemizle ilgili özel günlerin konuları ki hatırlamayanlar bilmeyenler öğrenmiş olsun...Herkesin kandili mübarek olsun.
Cümlemize kardeşim herkesin kandili mübarek olsun....Bana bakın gidin banyo yapın
iste forum bea herkesin kandili mubarek olsn bunun yeri olmaz her yerde olur dmi eyw.
herkesin kandili mubarek olsun...
hatırlattığın için teşekkürederim herkesin kandilini kutluyorum....
bence rep işareti hiç yakışmamış konuya
eyw. sizlerinde kandilleri mübarek olsun...
BEYLER HERKES YATSIYI MERKEZ CAMİİ YE GELSİN OK?
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLA SEVDİKLERİNİZ LE KALA
Saol kardeşim. Forumdaki bütün arkdaşların ve Tüm Müslüman alemin Kandili mübarek olsun. Bu güzel gece hepimiz için hayırlara ve güzelliklere vesile olsun...
saol seninde
Keşke bu topic de bir zero bir f9 topiği gibi 3-4 sayfa sürseydi...... Onlardan çok daha önemli bir topic bence....
bütün herkes bu foruma katılmıyo ama ben bütün türkiyenin kandiilini kutluyorum. kandiliniz mubarek olsun!!!
Allahımdan bu gece saglık huzur we..
+8 shard dileyeceğim
Tüm inanların Ragaip Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.Yeri değil diyen arkadaşlar hayat anı yaşamak değildir.
hepnizin kandili kutlarım
Herkes Sultan Ahmet Camiiye
Gerçekten de arkadaşlar DH olarak hepimizin Regaip kandili cümletten Mübarek olsun yüce ALLAH hepimizin günahlarını affetsin.