Şimdi Ara

Bu gece mağazadan iphone 6s alacak olan var mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende düşünüyorum apple satarız ama takamayız dedi :) turkcelle sordum spigen glass 140 lira dedi ve plus için. S serisinde sorun olur mu onu sormayı unuttum. Pazar günü taktırmayı düşünüyorum o zamana kadar dnr dan 10 liralık film aldım :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linguist48

quote:

Orijinalden alıntı: berlin007

quote:

Orijinalden alıntı: linguist48

Ben vatandan aldım, 64 gb plus gold. Samsung chip cıktı, 55.4 gb kullanım alanıyla geldi. Isınma sorunu henüz yok, ön kamera muhteşem, emektar s3umden sonra bana ilaç gibi geldi buram buram kalite,estetik,hız. Bi daha da android'i elime almam isteyen herkese kısmet olsun inşallah.
    Sarj 80 civarında geldi,yaklaşık 12.30dan beri bilfiil kullanıyorum su an %68. Merak ettikleriniz olursa yazarım.

senin gibi tipler teknolojiden zerre kadar anlamayan tiplerdir.

s3 den iphone 6s e geçiyon kalite budur diyorsun tabiki arada dünya kladar fark olur sonuçta s3 den geçmişsin.

senin gibi eski telefon kullanıp android kötü ios süper diyenler teknolojiden hiç anlamayan insanlardır bunun başka adı var ama neyse yazmayım.

Git note 5 s6 falan kullan bi ondan sonra gel konuş adama bak ya s3 den iphone 6s 3 geçiyor android kötü iphone süpermiş diyor

Senin gibi ukala bir tip olmaktansa bir şey bilmeyen boş adam olmaya razıyım. Tabletim de note 10.1,p602. İlla adroidi bilmem için kullanmam mı gerekiyor? Dağda yaşamıyorum sonuçta. Bu benim görüşüm hem, niye bu kadar gocundun, samsung hissedarı mısın?!

hayır şuan zaten hazırda kullandığım s6 edge ve iphone 6 var ve yakında iphone 6s de geliyor yolsa sayılır

Benim burda demek istediğim şuydu okadar çok insan varki eski model telefon kullanıyorlar yok android kasıyor diyorlar yaw kardeşim gidin bi yeni çıkanları kullanın görün canavar gibi telefonlar ,sen gidip galaxy s3 den iphone 6s e geçmişsin tabiki sana süper fark gelecek eşekten ingiliz yarış atına binmişsin .

burda beni eksiliyen tipler gece applenin kapısında salya sümük sıraya girmeyi göze alan ve giren tiplerdir ve bu tipler hayatta objektif doğru yorum yapmazlar

Samsung hissedarı değil dürüst yorumcuyum samsungun amiral gemilerinin iphone dan geri kalır hiçbir yanı yok hatta fazlası var bizzat her iki markayıda kullanan biriyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Bende düşünüyorum apple satarız ama takamayız dedi :) turkcelle sordum spigen glass 140 lira dedi ve plus için. S serisinde sorun olur mu onu sormayı unuttum. Pazar günü taktırmayı düşünüyorum o zamana kadar dnr dan 10 liralık film aldım :))

Ben telefoncuda taktırdım 25 liralık 6 plus camı 25 lira hiç spigene ona buna fazla para veremeyeceğim valla yeterince verdim zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan32561

quote:

Orijinalden alıntı: Türkbey___

Başlıkta da yazdığım gibi alacak olan varsa alıp da bizimle paylaşırsa güzel olur. Özellikle iphone 6 ile aradaki performans farkı ya da her hangi bir eksiklik artısı gibi paylaşırsa seviniriz. Şimdiden teşekkürler.

Kardesim sende benim gibi bayagı bi araştırıyosun. Bu kılıf isi nolmus bilgin varmı yav 6 yla uyumlumuymuş

evet üstad. İkisine de olur. Zaten çok fark yok. Sadece kalınlık 0.02 mm bu da hiç bir şey demek. İphone 6 ile aynı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.