Şimdi Ara

BU GECE MEDİAMARKT TA GECE KUŞU VAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
6.777
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çay makinası nasıl ? bu fiyata alıır mı ? bir de kaç TL de kargo olmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Hayırlı olsun, güzel seçim.
    Fırumdaşlar nedense indirimi önemsemeyecek ürünlere taktılar.

sagolun hocam bayadir takip ettigim üründü zaten 1100 olunca alcaktim. ümitsiz bir sekilde gece kusuna baktim hemen aldim tesekkürler tekrardan
  • Ben detayları bilmiyorum sadece siz 3 hücre falan deyince merak edip baktım. Resmi sayfasında 3 hücreli yazdığını görünce bilgilendirme mahiyetinde yazdım. Yoksa 3 hücreli kaç saat pil ömrü verir 6 hücreli kaç saat pil ömrü o tür detayları bilmiyorum. Resmi sayfası yanlış yazmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahitusan

acer ultrabook için sağlam bir yorum bekliyorum. encard sız fiyat nasıl?

avantajix %2.5 veriyor hocam kacirmayin bence cok iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Şu Ultrabook için aslında ayrı bir başlık açılmalı...

Hd4000 fifa falan açar mı yahu?
    orta ayarlarda falan açıyormuş çoğu oyunu lowda oynatıyor tabii ki oyun laptopu değil.Harika özellikleri
    13mm
    magnezyum kasa
    1.35 kg
    w8 lisanslı
    13.3 kompakt daha ne olsun bu fiyata.Almamak için zor tutuyorum kendimi (oyun oynamak da istiyorum da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bingbang -- 20 Kasım 2013; 23:02:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Verbatim Disk 120 TL ye geliyor sanırım enpara ile sıcak mı sizce

enpara ile peşin oluyor değilmi?
  • çay makinası kaptım bir tane . bakalım nasıl çıkacak ?
  • Enpara ile alırken kredi kartı seçtim tek çekim dedim ve ardından 3 d istiyorum dedim.Başka bir alternatifte yoktu zaten.İade alır mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Erencan

Verbatim Disk 120 TL ye geliyor sanırım enpara ile sıcak mı sizce

enpara ile peşin oluyor değilmi?

evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

çay makinası kaptım bir tane . bakalım nasıl çıkacak ?

bende aldım

şubeden teslim çalışmadı.

kargo parası vermiş olduk bakalım.

ama fiyatı fena değil.. kettle bozulduğu için en kötü kettle olarak kullanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ExtraTechx*

Enpara ile alırken kredi kartı seçtim tek çekim dedim ve ardından 3 d istiyorum dedim.Başka bir alternatifte yoktu zaten.İade alır mıyım acaba?

ho alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

quote:

Enpara ile alırken kredi kartı seçtim tek çekim dedim ve ardından 3 d istiyorum dedim.Başka bir alternatifte yoktu zaten.İade alır mıyım acaba?

ho alırsın

Anlayamadım hocam.Mediamarkt payu ile anlaşmış.Yani arada aracı bir kurum var.Bu yüzden alamayabiliriz arkadaşlar.

Fakat arkadaşlar enpara sitesinde: mediamarkt doğrudan kart bilgilerinizle iade alındığını yazmış listede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 20 Kasım 2013; 23:02:25 >
  • oo

bilmiyordum. hayırlı olsun demiştim bende.
  • tablet nasıl acaba ? alınır mı ?
  • mh ile konustum ben diger kredi kartlarini sectim 3d ile odedim isleminiz oldu dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: okulaptus

mh ile konustum ben diger kredi kartlarini sectim 3d ile odedim isleminiz oldu dediler

Enpara bilgilerini girince zaten sağ taraftaki diğer i kendi otomatik şeçti.3d istiyorum diyip devam ettiniz herhalde.Bir de mediamarkt a mı sordunuz acaba
  • Acer Aspire S3-391 Ultrabookun fiyatı çok iyi, biraz araştırdım cihaz çok güzel genel olarak olumlu tarafları çok tek kötü yanı touchpadi diye belirtmişler. Oyun oynamayan günlük işlerinde kullanamk isteyenlere göre hafif ve hızlı b,r ürün. İsteyenler buradan videolu incelemesini izleyebilirler. Çok düşünüyorum ama sanırım alacağım bir tane.. :)
  • quote:

quote:

mh ile konustum ben diger kredi kartlarini sectim 3d ile odedim isleminiz oldu dediler

Enpara bilgilerini girince zaten sağ taraftaki diğer i kendi otomatik şeçti.3d istiyorum diyip devam ettiniz herhalde.Bir de mediamarkt a mı sordunuz acaba

enparaya sordum hocam direk
  • quote:

enparaya sordum hocam direk

Çok teşekürler.Zaten cep telefonuna gelen şifreyi finansbanka ait ödeme onay sayfasından yaptım.Büyük ihtimal alırız o zaman.Fakat enpara.com a giriş yapıp son işlemlerde webpos 3d yazmıyor.İnşallah iade geçiyordur.Size iade alırsınız dediler mi.Yoksa sadece ödemeniz oldu mu dediler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *ExtraTechx* -- 20 Kasım 2013; 23:20:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

tablet nasıl acaba ? alınır mı ?

hocam alınır ama o fiyattan daha uygunada bulursun 110 120 liralara baska yerlerde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.