Şimdi Ara

Bu gece sohbet programı var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git hayvanat bahçesine vaaz yap yani diyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zomçırgot -- 31 Aralık 2012; 21:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zomçırgot

Git hayvanat bahçesine vaaz yap yani diyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir insanın yüzündeki 5 parmak tokat izinden bahsediyor şimdi..

Bu manevi tokat insanın yüzüne vurduğu için adam insan içine çıkamıyor, peçeyle geziyor.
    Herkes yaptığının karşılığını bulacak. hem bu dünyada hem ahirette.
  • daha Mekkenin fethine geçmedik. dinlemek isteyen varsa sohbet bir saat daha sürer sanıyorum.
  • quote:

daha Mekkenin fethine geçmedik. dinlemek isteyen varsa sohbet bir saat daha sürer sanıyorum.

Bitti galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

daha Mekkenin fethine geçmedik. dinlemek isteyen varsa sohbet bir saat daha sürer sanıyorum.

Bitti galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Bitti galiba?

TEKRARI VAR SİMDİ BAŞLADI İSTEYEN DİNLESİN
  • Bu akşam bir canlı sohbet var, lalegül fm'den yayınlanacak , 19:30'da başlayacak. Kesin bilgi veremeyeceğim ama bir aksilik olmazsa sanırım bu sohbet aynı zamandawww.cubbeliahmethoca.tv web sitesi üzerinden de görüntülü yayın olarak verilebilir. Böyle düşünülmüştü.

Davetimiz hepinizedir..
    88.4 frekansından veya web üzerindenwww.lalegulfm.com'den de dinleyebilirsiniz.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Benimki apaçık bir bilgilendirmedir. Lütfen konuyu baltalamayalım, dinlemek isteyen gelsin, istemeyen zaten gelmez. Konumuz kilitlenmesin çok rica ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Xyria

Bu akşam bir canlı sohbet var, lalegül fm'den yayınlanacak , 19:30'da başlayacak. Kesin bilgi veremeyeceğim ama bir aksilik olmazsa sanırım bu sohbet aynı zamandawww.cubbeliahmethoca.tv web sitesi üzerinden de görüntülü yayın olarak verilebilir. Böyle düşünülmüştü.

Davetimiz hepinizedir..
    88.4 frekansından veya web üzerindenwww.lalegulfm.com'den de dinleyebilirsiniz.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz. Benimki apaçık bir bilgilendirmedir. Lütfen konuyu baltalamayalım, dinlemek isteyen gelsin, istemeyen zaten gelmez. Konumuz kilitlenmesin çok rica ediyorum..

Eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sohbet canlı yayın ile başladı arkadaşlar.
    www.lalegulfm.com üzerinden web'den veya 88.4 frekansı ile radyodan dinleyebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 10 Ocak 2013; 20:09:07 >
  • Arkadaşlar, Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.

Bu akşam 19:20'de lalegül fm'de sohbet programı vardır, dinlemek isterseniz 884 frekansından veyawww.lalegulfm.com üzerinden dinleyebilirsiniz.

Rebiülevvel ayı'nın 12'sinde Resulullah dünyaya geldi.
    Bildiğiniz üzere Resulullah, tüm yaratılmışların en hayırlısıdır, peygamberlerin en üstünüdür. Onun doğum günü senin benim doğum günüm gibi bir şey değildir. "Alemlere rahmet olarak gönderildi" şeytan bile onun vesilesiyle affedildi bazı günahlarından. O'nun doğum günü bu nedenle çok önemlidir. Doğar doğmaz ümmetinin affı için secdeye kapandı. Kabe dile geldi çok şükür dedi putlardan kurtulacağım, hacılar gelecek beni ziyarete.. Şeytanlar makamlarından kovuldu, kahinlik sona erdi, sadece dünya değil, tüm alemler, melekler canlılar ve cansızlar hepsi onun doğumunu kutladı. O bekleniyordu, Tüm eski kitaplarda onun geleceği açık açık bildirilmişti. Okuyanların pek çoğu onu kendi öz evlatlarını tanır gibi tanıdı, iman ettiler. Bazıları inkar etti işlerine gelmedi, bu da yetmez gibi kendi kitaplarını değiştirdiler. Kur'an indirilince değiştirilen bu eski kitapların tümü fesh edildi. Arkadaşlar Kur'an asla değiştirilemeyecektir, o Allah'ın sözüdür.

Bizi görmediği halde bize "onlar benim kardeşlerimdir" diye hitap etti bize, günümüzde yaşayan müslümanlara..
    O'nun doğum gününü öğrenelim, öğretelim. Bualbildiğimiz sohbet meclislerine katılalım, olmadı camilerde bulunalım, olmadı radyodan dinleyelim öğrenelim...

Lütfen konuyu saptırmayın, gereksiz mesajları buraya yazmayın, başka konulara yazın ki konu amacından sapmasın.
    Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theon Greyjoy

Kardeşim bırakın şu saçma şeyleri.Beyin yıkamaya çalışıyorlar sohbetmiş,muhabbetmiş.

Sohbeti düzenleyen kişiye,gruba göre değişebilir amacı neye göre böyle bir sonuca vardın.
    Tamam ateistsin anladık
  • Canlı sohbet başladı arkadaşlar...

88.4 Lalegül fm
    www.lalegulfm.com

üzerinden dinleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıza.BN. -- 28 Şubat 2013; 21:16:20 >
  • aç matrax dinle kardeş :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.