Şimdi Ara

Bu Gerçek Olabilir mi ? Myfi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
21.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

5 ay önce Sakarya'ya taşındım ve Ankara'da kullanmakta olduğum Superonline aboneliğimi nakil ettirmek istedim.

Telekom'n port açmasını bekliyoruz diyerek, 5 aydır gelen giden olmayınca ben de kullanamadığım internete daha fazla para ödememek adına başvurumu iptal ettirdim.

Şu an en iyi seçenek Myfi görünüyor ama buradan başka yerde yeterli kullanıcı yorumu olmayınca yeni bir macera yaşamaya da cesaret edemiyorum açıkçası.

Umarım birkaç kullanıcıdan daha yorum alabiliriz.
  • Ayrıca Sakarya'da şunlar da varmış:

www.adawifi.com

www.wifi54.com

Biraz daha inceleyip Myfi ya da bunlardan birini deneyeceğim galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bartında bu hizmeti veren firma varmı arkadaşlar, google da aradım bulamadım. bilen varsa yardımcı olsun lütfen

• Bizim binayada baglanacak kullanan var mı acaba nasıl

• Ben son 4 5 aydır 8 mbit airfiber 50 TL lik MyFi kullanıcısıyım. İlk zamanlarda gayet hoştu çok rahat cs:go lol gibi oyunlar oynayabiliyorduk ki ping olarak 80üstü hiç görmemiştik. Okullar ne zaman açıldı işte o zaman batırmaya başladılar. Keşke bulaşmasaydık hiç diyoruz ama AKK'sız interneti burada bulabildik. Herhangi bi sorun yaşadığınız da öncelikle belirteyim destek almanız ciddi anlamda zor. Pazar günleri kapalı aksam saat 7 ye kadar hizmet veriyorlar ve bu hizmeti sağlayan 1 tane bayan eleman mevcut. Kendisi adımı duyduğunda sinir krizleri geçirebiliyor.
    Bundan yaklaşık 3 4 hafta önce 5 gün boyunca internetim kesikti destek istediğimde ilgilenen olmadı daha sonra zar zor bir telefon numarası buldum üst postlardaki yetkili beyfendinin. Benim sistemdeki kullanıcı adımın değiştiğini söyledi ve daha önceki taleplerimden dolayı herşey çözüldükten 15 dakika sonra teknik ekip ariyarak müsayitseniz teknik desteğe geleceğiz gibi komedi bir durum yaşattılar bize. Sonuç olarak aklınız var ise gidip ttnet e superonline a biraz baskı yaparak port işini halledebilirsiniz. Daha öncesinde ben hallettim ama siz siz olun kullanmayı tercih etmeyin derim. Şuan ki internetimide assagida paylasacagim zaten az önce yine bayaa küfretmeme sebep oldular. Yarın tekrar arayıp bu git geli halletmezlerse eğer daha çok küfür işitecekler gibi.
     Bu Gerçek Olabilir mi ? Myfi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorspa -- 27 Ekim 2016; 20:56:18 >

• myfi den uzak durun.... Selam bile vermeyin... Kapıya gelirlerse evde yok deyin...hatta Marsa giden ilk insanlar arasında olduğunuzu söyleyin ki bi daha hiç gelmesinler.... 1 senedir bu myfi denen illeti kullanıyorum. Hızımı 4 mb den 6 mb ye çıkarttım. 1 senedir verdiği hizmet 0,3 mb, 0,7 mb, 2,71 mb, 3,21 mb civarlarındadır. Ttnet test ve speedtestte yapılmış 100 lerce test kayıtlıdır bilgisayarımda... Devamlı internetin gidip gelmesi, modem aç kapa meselelerine girmiyorum bile.... Yani arada bir sıkıntı yaşamıyorum arada bir eh işte fena değil oluyor hızım...Devamlı adil kota aşımında kullanıyorum interneti. Sözde adil kota aşımı yok...Bu arada recapcha denen bir ilette var bana sitelere girmeden çimen, dükkan önü, araba, kamyon seçtiriyor... Bide arayıp mennunmusunuz yok bu telefon sizin destek alacağınız kişi demiyorlar mı... Yemin ediyorum bilimkurgu-arabesk gibi bişey bunlar... Bu arada ben sakaryanın serdivan bölgesindeyim eve kurdukları anten direk vericiyi görüyor. Önünde engel güvercin kanadı bile yok…

• Aşağıda yer alan firmaların internet hizmetlerinden yararlanmadım ama balık baştan kokar sözünü doğrulatan deneyimimi paylaşmak istiyorum.

AdaWifi: Bana 1 hafta içerisinde geri dönüş yapılarak randevu günü ve saati verileceği söylendi. Bir hafta sonunda arayan olmayınca ben aradım ve firma yetkilisinin verdiği cevap : "bir hafta içinde aramadıysak 1 hafta dolmamıştır." demesine, tam 1 hafta 1 gün oldu, sanırsın Adaparında 100.000 kişiye hizmet veriyorsunuz, deyip tepki gösterdiğimde "evet demez mi?

wİFİ54: Önce arıyorsunuz, sonra onlar sizi arayarak size bir gün veriyorlar. Sonra ikinci kere arıyorlar ve size verdikleri günü unutup; şu zamana kadar tüm zamanlarımız dolu, ancak şu zaman gelebiliriz diyorlar ve siz de beni aramış ve gün vermiştiniz dediğinizde aaa pardon deyip telefonu kapatıyorlarr. sonra sizi pat diye arayıp e biz geldik kimse yok evde deyip çekip gidiyorlar. verdikleri sadece gün; ama saat bilgisi yok ve benim neden haberim yok dediğiniz de siz aranmadınız mı diyebiliyorlar. Bir de potansiyel müşterisini yalancılıkla itham edebilecek kadar ciddiyetsiz bir firma.

Myfi: Telefonu açan güzel sesli kadın, zannımca ziyaretine gelen kadın arkadaşlarıyla dedikodunun dibine vurmuş olacak ki, o an yanında bulunan kadın arkadaşlarına mı cevap yetiştirsin yoksa telefonun ucunda bilgi-randevu alamaya çalışan size mi?

Velhasılı kelam, Türk Telekom lanet bir firma ama Sakaryada bu işi yapan/yapmaya çalıanlardan da 10 numara firma, ne yazık ki...

Balık baştan kokar misali, hal durum buyken, hele bir de bağlantı sağlandıktan sonraki saçmalıklarını, hizmet yetersizliklerini görmek istemeyenler için, daha en başında hizmet kalitesi 0 olan bu firmalardan uzak durmak en iyisi. İmkanı olanlar için de starbucks, agora avm, coribou cafe, Türk Telekom Wifi gibi yerleri kullanmak gerek diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk54 -- 22 Şubat 2017; 17:21:36 >

• Metro ethernet çok basit bir olay gibi anlatıyorsunuz ya gülmekten kırıldım 5/5 D/U 1000 TL

• ARKADAŞLAR size net açıklık getireyim ben uzun süredir MYFİ kullanıcısıyım Ve diyebileceğim tek şey SAKIN SAKIN BULAŞMAYIN arkadaşlar evet KOTASIZ güzel gözükebilir evet şöyle söyliyim ben Serdivan'da oturuyorum Port girişi kalmadığı için mecburiyeten MYFİ'YE başvurdum Keşke internetsiz kalsaydım dedim çünkü insan gerçekten deli oluyor.Hiçbir şekilde kötülemek maksaydıyla yazmıyorum şuan yaşadıklarımı yazıyorum. İnternetim kesildi sebebsiz yere bi anda aradım Sadece tek telefon var müşteri hizmeti 1 kişi 1 kadın ve tek söylediği şey MODEMİ RESETLEYİN 5 DK BEKLEYİN :/ Yani arkadaşlar Durum çok vahim.Teknik servis ekibimize ilettik o sizi listeye ekledi siz 5,6 gün boyunca tekrar tekrar teknik servis hani gleliyordu diye sorduğunuzda bu cevabı alıcaksınız emin olun.İnternet 1ay gayet güzel 1 ay sonra bi oyun oynamak isterseniz sonuç 300 400 ping leş :/ ve internet problemleri çok fazla sürekli internetim kopuyor ve bu yukarıda yazdığim döngü aynı şekilde devam ediyor.Size diyebileceğim tek şey uzak durun benim fikrim yaşadıklarım Bunlar Arkadaşlar Umarım Yardımcı Olmuşumdur.

• Sakarya'da başka firmadan aynı sistemi kullandım, port sorununuz yoksa önceliğiniz olmasın;

ilk adresimde port olmadığı için başvurdum yüksek bir ücretle çatıya modem takıyorlar ordan kablo ile eve alıyorlar. Bir yılda 3-4 kez sorun yaşadım onun dışında pek fena değildi. İlk bağlandığında çok memnundum herkese tavsiye ettim. Sorunlar akn olmasada ay sonuna doğru hızınız yavaşlıyor. hız stabil değil en hızlı aldığım dönemde 3-8 arası anlık sürekli oynuyor hız testinde. bunun dışında kar yağarsa hız kesin düşüyor, çok karlı günlerde 1 mbps hızı zor aldığım oldu. rüzgarda hız düşüyor, hele ki çatıda ki anten oynarsa 2-3 hafta yalvar yakar zor çağırıyorsunuz servisi.

1 yıl sonunda başka yere taşıdım, taşınınca anteni taşımak için 100 tl ücret aldılar, hız stabil olmaz ama çok sorun yaşamazsın dediler, taşındığım yerde 1 mbps bile görmedim 0,3 civarlarında hep hız geçen hafta kopardım kabloyu attım.

Bu şirketler yüksek hızda internete abone oluyor sonra bunu şehirde wi-fi ile dağıtıyorlar, aynı apartmanda bir internet bağlatıp ortak kullanmakla aynı mantık, başka çareniz varsa bulaşmayın ama ne yazıkki Sakarya'da port sorun.

• bence gayet sağlıklı bi olay keşke bizim buradada böyle hizmet veren firma olsa türk telekomla uğraşmasak sıkıntı olacağini zannetmiyorum kabloyla gelen internetten daha iyi bence hatta daha az sıkıntı olur kesinlikle
  • peki adawifi hakkında ne düşünüyorsunuz ,özellikle kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilirlermi?
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Hah Dostum Bir kere kullandığında keşke olmasaydı diyeceksin o kadar çok problemi varki. Say say bitmez ve problemlerle uğraşıcak kimse yok hani teknik servis çağırdığında gelmiyor 5 6 7 gün rahat bekliyorsun bu sırada problemin devam ediyor çıldırıyorsun. Ee niye konuşuyorsun böyle geçmiyorsun normal internete dersen Sakarya'Da özellik'le serdivanda port sıkıntısı çok ilk fırsatta bırakıcam keşke hiç almasaydım ama mecburiyet işte.Yani nasıl aqnlatıyım Genel olarak Csgo misal gecenin 01:32 kimse interneti kullanmıyor şuan ve ping 200 300 aniden fırlıyor çok çok berbat bi durum.Bunu bildirmek için yarın arasam bile modemi resetlememi söylicekler ve bu durumumu düzeltmicek bunu tekrar bildirdiğimde teknik ekip listesine beni aldıklarını ve sıra bana geldiğinde evime uğrıcaklarını söyliyecekler buda en az 6 gün falan rahat bu yüzden ben uyarıyım Kotasız Denmesine Aldanmayın O KADAR ÇOK SORUNLARI VAR'Kİ saymakla bitmez hani benim gibi mecbur kalmassanız SAKIN kullanmayın. Bu Gerçek Olabilir mi ? Myfi

• Ne güzel uyarmışlar ... önce 8mbit baglattım.. ilk hafta süperdi.. off dedim hatta tavsiye ettim ne oldu ise ondan sonra oldu bir düştü hız pir düştü.. kimsenin umurundada degil bunlar gözlemlenmiyormuki ? neyse telefon ettim resetleyelim dediler resetlediler düzeldi ama 2 saat sürdü o heyecan sonrasında durum yine hüsran. itiraz ettim arkadaş dedim 8mbit parası ödüyoruz.. ama 1mbit den fazlası yok.. ekip yollayalım dediler geldiler düzeldi .. 1 gün sonra yine aynı durum oldu yine yavaşladı..

kanımca hız sınırlamaları var ve ordan açıp kapatıyorlar.. neyse yok agaç var yok kuş börtü böcek var falan dediler.. arkadaş dedim bunlar beni bağlamaz. ya kurma ya anten kur .. yada ağaçları kestirt belediyeye..

Bilişim sektöründe çalışıyorum en son 2 gün önce gece 2 gibi web projesini serverlara upload yapıyrum .. VPN deyim sürekli kopuyor hizmet, delirdim bilgisayarı aldım vurdum yere .. o derece sinirlendim gece 3 oldu hala hizmet 10kb falan artık ..1 mbit e razıyım.. TTnet i aradım ödediğim ücretin 1.5 katına 35mbit fiber aldım.. 10 katı deseler verecem yani o derece sinirlerim bozuldu..

geldiler taktılar TTnetten 16mbit AKK yı geçsede olacagı hız.. kesilme olmayacak en azından.. kıldan tüyden etkilenmeyecek.. 1.5 katı ücret verecem amaaaa mutlu yaşayacagım.. Mutlulugu parayla satın alabiliyorsanız alın arkadaşlar.. zira kıymetlidir..

bugünde Myfi yi aradım gelin sökün aygıtları diye .. bana derlerki begenmezseniz hangi şart ve koşullarda geri iade alınacagını baştan kabul ettiniz.. arkadaş sen önce sözünü tut 8mbit hizmeti 1mbit verip sonrada begenmezseniz hangi koşullarda geri alınacagını biliyorsunuz demekle bu iş olmaz.. zira Serdivanda Kaymakamlıkta Tüketici hakları odası.. gidip hakkımıda ararım.. amaç cebimden çıkan para bozduğum bilgisayar degil.. böyle hizmet verirken hala medyabar gibi gazetelerde ilan yayınlamalarını engellemek..

İşini temiz yapacaksın arkadaş.. düşmeyeceksin böyle sitelerde milletin ağzına ..
    Alana geçmiş olsun almayanında allah başına vermesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smeric -- 10 Mayıs 2017; 11:42:1 >

• güncell... merhaba arkadaşlar sakarya için öneride bulunacağınız başka antenli internet sağlayıcısı var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.