Şimdi Ara

Bu gözlükler çakma mı orjinal mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
8.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende bugün birkaç yere daha sordum orginal dediler satıcıya yazdım tereddütüm var diye isterseniz iade yollaya bilirsiniz dedi büyük ihtimal bu fiyatlara satmasının sebebi teşir ürünü olabilir aklıma bu geliyor sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alptunaer A kullanıcısına yanıt
    Gözlüğünüzün sap kısmında B harfi mi var K harfi mi ? Benimkinde B yazıyo ama raybanın kendi sitesinde ve gözlükçülerde K yazıyo

Bu gözlükler çakma mı orjinal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzn6161

Ben 10’a yakın optikçiye götürdüm hepsi de orjinal dedi
    sende iade etmeye yer arıyormuşsun 10 tane optikçi gezmek nedir

1 tanesi sahte dese 9 unuda unutup iade butonuna basacaktın hepsiburadadan
  • Valla 10’u da orjinal dedi ama yine de iade etmeyi düşünüyorum :) gözlerim zaten bozuk lens kullanıyorum 250 tl verip çakma gözlük takacağıma gider gözlükçülerden 100 tlye uv korumalı bi gözlük alırım en azından gözlerime zararı olmaz

• Sen şartlanmışsın sahte diye git iade et tereddütün kalmasın boş yere optik optik dolanma hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: trabzn6161

Valla 10’u da orjinal dedi ama yine de iade etmeyi düşünüyorum :) gözlerim zaten bozuk lens kullanıyorum 250 tl verip çakma gözlük takacağıma gider gözlükçülerden 100 tlye uv korumalı bi gözlük alırım en azından gözlerime zararı olmaz
    gözlerini bu kadar düşünen vatandaş lens kullanıyor
    dur o lenslerde yıllık mı yoksa ?
  • Numaralı şeffaf lens kullanıyorum.

• trabzn6161 T kullanıcısına yanıt
    B yazıyor ama bu gözlüklerin çok modeli var sadece rayban wayfarer diye aratırsanız bir çok modeli oldugunu görürsünüz benim tereddütüm kalmadı zaten satıcıda ters birşey söylemedi yan çizmedi isterseniz iade edebilirsiniz dedi gözlükçülerde okey verince içim rahatladı atasunda okey veriyorsa daha kime gösterebilirsinizki

• Meraxes kullanıcısına yanıt
    Bu hangi mert optik hocam ?
  • alptunaer A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende GG den altima optik adında bir mağazandan 2140 aldım herşeyi ile beraber yolladılar ama içime bir kurt düştü ve saatlerce araştırdım onlarca video izledim ve en büyük fark kutusunda oluşuyor öncelikle kutusu barkotsuz geliyor ve kutunun kesimi orjinal kutuyla farklıydı. gözlük üzerinden baktığımız zaman hiçbir fark yok herşey orjinalle bire bir. silme bezine gelirsek poşetsiz gelmeside ayrıca üstüne tüy dikti. 250 lira verip içimde kuşku kalmasına gerek olmadığını düşünerek iade oluşturdum. 1.sınıf bir replika olarak düşünüyorum. Türkiyeden biriside bu konuda çakma rayban söylemiş ve orjinaliyle beraber teki 60 dolar diğeri 170 dolara ve tek bulabildiği deri kılıfının üstündeki parlaklık farkıyla klavuzdaki yazım tonları farklılığı. Düşünmeden kimse almasın.
  • Bahsi geçen firmalar (hepsi aynı )alınan gözlüklerin imitasyon olduğu biilirkişi raporuyla teyit edilmiştir.
    daha önce gözlükçülük yaptım demekle olmuyor işler.
    Ray banı SUN GLASs HUT dan alacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.