Şimdi Ara

Bu gta ne olacak ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiginiz gibi Gta 5 sistem gereksinimleri açıklandi ve çok iyi bir sistem gereksinimi var şimdi rockstar games sitesine girdiğimde ekran karti isminin yaninda aynen su kelime var (Nvidia Ekran Karti Ònerilir) Ysni bu demekki gta 5 nvidia'mi olacak kisa bir zaman once sistem konusu acmistim ve tam pc'mi alacaktimki bu haberi gorunce vaz gectim arkadaslar ben gtx750ti alicam fakat amd olursa amdde alabilirim bu haber kafami karistirdi.Benim sistemim soyle
    Amd fx6300
    Msi970ag43
    4gb ram
    Asys strix gtx750ti
    500gb hdd vs
    Amd olursa ayni boyle ekran karti 7870xt olacak ileride 4gb ram upgrade yapabilirim oyuzden hangisini aliym (Çogunlukla nvidia oyunlar oynarim) Mediumda aa kapali 1600X900 30fps alsam yeter
    Telefondan yazdim yanlisim varsa ozur dilerim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amd ekran kartları oyunu çalıştırmayacak.iyiki nvidia almışsın.turnayı gözünden vurmuşsun.
  • Nası oluyor hocam hd7870xt istiyor
  • Nvidia kartları daha iyi performans gösterecek anlamına geliyor. Eğer sistem gereksinimleri değişmezse gtx750ti ile rahat oynarsın.
  • Morani92 M kullanıcısına yanıt
    netten öğrendiğime göre heckırlar 7870xt de çalıştırmaya çalışıyolarmış oyunu ama daha başaramamışlar çalıştırmayı.amd zaten gta ya dava açtı sadece nvidia ekran kartlarında çalışacak diye.
  • Hocam optimasyon aşşağı yukarı belli oldu iyi bişiy olacak sizce 8gb ram gtx750ti amd fx6300 mediumda aa kapalı 1600x900 oynarmıyım 30fps
  • nvdia da daha iyi performans göstericek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 850M ile nasıl bir performans alırım?
  • Hocam aa kapalı medium 1600x900 kaç fps sistem gereksinimine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morani92

Hocam allah razı olsun içim rahatladı ya bu yorumu okuyunca sağolun

Kardeş saf olma yahu adam amdde çalıştırmayacak derken senle kafa buluyor
  • Hocam bende ilk başta bunlar benimle alay geçiyor nassıl amdde çalışmaz nvidia sponsorlun olabilir ama amdde çalışır dedim ama DonanımHaber kullanıcaların yapacağını düşünmeyerek böyle yazdım yoksa benimde aklıma gelmişit ama nede olsa anlıyorlar yalan söylemezler adamın işi yok benle alaymı geçecek diyerek bişiy demedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.