Şimdi Ara

bu gun.alacagim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bugun sistem.alaçam ama bir sorunum var şimdi bütçe kisitli olduğundan ekran karti fazla iyi ddeğil bende 1920 1080 mo İgor almaktansa 1600 900 almayi tercih ediyorum daha fazla performans almak için fakat biri dediki öyle.ekran kartinin tamamini kuplanamazsin verim alamazsin dedi ne yapmaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

ben bugun sistem.alaçam ama bir sorunum var şimdi bütçe kisitli olduğundan ekran karti fazla iyi ddeğil bende 1920 1080 mo İgor almaktansa 1600 900 almayi tercih ediyorum daha fazla performans almak için fakat biri dediki öyle.ekran kartinin tamamini kuplanamazsin verim alamazsin dedi ne yapmaliyim

komple yanlış, monitörü alabiliyorsan 1920 1080 al, çözünürlük ayarını oyun ayarlarından yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

quote:

Orijinalden alıntı: venekarj123

ben bugun sistem.alaçam ama bir sorunum var şimdi bütçe kisitli olduğundan ekran karti fazla iyi ddeğil bende 1920 1080 mo İgor almaktansa 1600 900 almayi tercih ediyorum daha fazla performans almak için fakat biri dediki öyle.ekran kartinin tamamini kuplanamazsin verim alamazsin dedi ne yapmaliyim

komple yanlış, monitörü alabiliyorsan 1920 1080 al, çözünürlük ayarını oyun ayarlarından yapabilirsin.

Öyle de sıkıntı oluyor işte
  • ne sıkıntısı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: strider_venom

ne sıkıntısı?

Fiyat sıkıntısı 1600 900 alinca ekran kartinin tamamini kullanamamiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

1080p den dusuk cozunurlukte mo İgor alma. :)

Neden öyle mo İgor almayayim :):)):):
  • bütçe elverişli değilse ne alabiliyorsan unu alacaksın zaten yapacak bir şey yok, ekran kartı ile monitör arasında performansa dayalı bir ilişki yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.