Şimdi Ara

BU GÜN BENİM DOĞUMGÜNÜM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün benim doğumgünüm ama canım çok sıkılıyo evden dışarı bile çıkmak istemiyorum.Birde bi kızı seviyorum ama açılamadım off oda gıcık etti beni.Ne yapsammmmmmmmmm????????????

• doğum günün kutlu olsun. bence git konuş konuşmadıkça kendini yıpratıp üzülmektense konuşunca üstündeki bu yükten kurtulmuş olursun. okullarda kapanıyo biraz acele et, doğum günün uğurlu gelebelir.
  • Okulların kapanması sorun değil.Kızı evine kadar takip ettim istesem bulurum,ama benim sorunum şu ben hangi kızı sevdiğime karar veremedim2 kişiye birden aşığım neyse ya önemli değil o kadarda...Allah belalarını...

Sence napıyım doumgünümde taksime felanmı gitsem yoksa nişantaşı felan??
  • DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN!!
  • Sağol.
  • dogum günü topiklerinde bile kızı sıkıştırıyor olmuş millet..

sende aç bi konu kızı seviyorum açılamıyorum diye de tam olsun
  • Konu tam kız değil ama içimde genel olarak bir burukluk+eziklik var..Şimdi öyle mevzular olduki,ama hayatımda hiç bir kız beni bu kadar etkilemedi,hatta 4000 km uzaktan beni hasta eden bir tek o vardır herhalde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    O kız benim son şansımdı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayatında mı?kaç yaşındasında hayatında kaç kız oldu da bu bukadar seni etkiledi..

gidin işinize içinizi yonca mıdır nedir orada dökün..bakarsın onu unutturacak kızı da bulursun.hadii
  • Yok mevzu yonja değil,başka olaylar var.Yonjaya hiç girmedimki ben 1-2 kere...Kız tam bir şeytandı ama...Geleceğin .....yıldızı....Ama o yıldıza hiç bi şe yapamadık malesefAnnarsın ya,gerçi sınıfta sıkıştırma girişimimiz oldu 4-5 erkekle ama...5 imizi birden aynanda idare etmiş haberimiz yok.Yunanlıydı zaten.Atalarımız doru demiş ama dinleyen kim.Birde bizim apartmanda ermeni var bir tane,fıstık gibi bir hatun her sabah görüyorum oda beni çarptı

Ermeni+Yunan oh oh batmışız biz.Türk halimle başa çıkamıyorum eziklik ordan geliyo

• dogum gunun kutlu olsun .yazık yaw sana
  • Eyvallah aslında eski nickimi yazsam tanırsınız belki ama çekiniyorum...
  • doğum günün kutlu olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.