Şimdi Ara

BU HAFTA 14 PRO MAX GETİRİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 BU HAFTA 14 PRO MAX GETİRİYORUM.
    Merhaba arkadaşlar, istediğiniz renk ve kapasiteli getirebilirim amacim biletimin masrafını azaltmak.

Adima yada orada yaşayan kardeşimin adina faturalı yaptıracağım, garanti konusunda garanti suresi dolana kadar tamamen yardımcı olabilirim.

Türkiyeden aldığınız garantiden daha iyi bir garanti süreci yaşayacaginizi garanti edebilirim.
    Direk Apple shoptan almayi planliyorum.

Ücreti peşin almiyorum, satilmazsa açar kullanirim çok problem değil.
    Teslimati İstanbul içi elden yapacağım, şehir dışı olan varsa kargo yapabilirim yada bir yakıniniza İstanbul içi elden teslim edebilirim.

2 adet kapali kutu getireceğim, orjinal faturasınıda yanında vereceğim.

128GB için fiyat 35.000TL
    256GB için fiyat 38.000TL
    512GB için fiyat 42.000TL dir.

Dediğim gibi, garanti süresi bitene kadar en ufak bir sorun yaşarsaniz %100 destek sağlayacagim.
    Fiyat : 35000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul, Beyoğlu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• hocam sizi sık boğaz ettim mi ben?
    8 günde 2 kere aradım, 2 kere de mesaj yazdim :) hani bazi indirimler fırsatlar oluyor, sizin vazgeçme ihtimalinizi düşünup sordum ister istemez, kaporada kabul etmediniz çünkü.
    benden yana hata olduysa affola, cezaneniz içinde Allah tan rahmet dilerim.

siz vazgecersiniz diye bir kac parça bile alip koydum kenara :)) insanlik hali hani vazgeçmekte sizi kötü biri yapmaz ama engellemek falan biraz ayip ettiniz,uzdunuz.
    size getirmem hocam, pcnizi alicam diye 2000Euro bozdurdum düşük kurdan ama satmadiniz, bir çokta fırsati teptim sizin kasayi alicam diye beklerken.. sozunuze guvenilmez sizin kusura bakmayin :)
    birde çocuk gibi engelliyorsunuz,yetişkin insanlariz fikriniz degisse de size kotu konuşacak bir karakterim zihniyetim yok yani.
  • ekran kartı getirebilirmisin

• pepe7115 kullanıcısına yanıt
    size getirmem hocam, pcnizi alicam diye 2000Euro bozdurdum düşük kurdan ama satmadiniz, bir çokta fırsati teptim sizin kasayi alicam diye beklerken.. sozunuze guvenilmez sizin kusura bakmayin :)
    birde çocuk gibi engelliyorsunuz,yetişkin insanlariz fikriniz degisse de size kotu konuşacak bir karakterim zihniyetim yok yani. BU HAFTA 14 PRO MAX GETİRİYORUM.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oinblgue kullanıcısına yanıt

sana bekle diyorum ama ısrarla pc sorup duruyorsun cenazem vardı yoktum sadece sen değil ps5 içinde bir arkadaşla anlaştımıştık onada ayıp oldu kusura bakma

benim sözüm referanslarım her insanın başına gelir böle durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepe7115 -- 10 Ekim 2022; 21:54:37 >
  • pepe7115 kullanıcısına yanıt
    hocam sizi sık boğaz ettim mi ben?
    8 günde 2 kere aradım, 2 kere de mesaj yazdim :) hani bazi indirimler fırsatlar oluyor, sizin vazgeçme ihtimalinizi düşünup sordum ister istemez, kaporada kabul etmediniz çünkü.
    benden yana hata olduysa affola, cezaneniz içinde Allah tan rahmet dilerim.

siz vazgecersiniz diye bir kac parça bile alip koydum kenara :)) insanlik hali hani vazgeçmekte sizi kötü biri yapmaz ama engellemek falan biraz ayip ettiniz,uzdunuz.

• Hiç yorulmayın ben size kapalı kutu 14promax 256 1700$'a vereyim burda satın.38000'e satsanız appledan fazla kar edersinizBU HAFTA 14 PRO MAX GETİRİYORUM. BU HAFTA 14 PRO MAX GETİRİYORUM. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4yıldız -- 11 Ekim 2022; 19:53:17 >
  • 4yıldız kullanıcısına yanıt
    hocam kendi konunda sat dükkanima dükkaninin kartvizitini yapıştirdin resmen :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.