Şimdi Ara

Bu hafta A101 marketlerde akıllı telefon, tablet ve çevre birimleri var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu hafta A101 marketlerde akıllı telefon, tablet ve çevre birimleri var

Yaz aylarının bitmesine yakın A101 marketlerde adeta teknolojik ürün sergisi yapılıyor. Kısa süre sonra bitecek kampanyada onlarca eski ve yeni ürünü önceki fiyatının biraz daha altına bulabilirsiniz.

12 Ağustos – 2 Eylül A101 aktüel teknoloji ürünleri

12 Ağustos – 2 Eylül A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Honor 9X akıllı telefon modeli yer alıyor. Honor 9X modelinde 6.59 inçlik 2340 x 1080 piksel çözünürlüğünde IPS ekran, Kirin 710F yonga seti, 48 MP (f/1.8) geniş + 2 MP (f/2.4) derinlik+ 8 MP (f/2.4) ultra geniş açılı kamera sensörü, 16 MP (f/2.2) pop-up ön kamera, 4GB RAM, 128GB depolama kapasitesi, 4000mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. 2499TL fiyat etiketi piyasanın biraz altında.

Ayrıca Bkz.Marvel Future Revolution erişime açıldı

Redmi 9 modeli 6.53 inçlik IPS LCD ekran, Helio G80 yonga seti, 4GB LPDDR4X RAM, 64GB eMMC 5.1 depolama, 13MP ana sensör, 5020mAh kapasiteli batarya, 18W hızlı şarj özellikleri ile 2199TL seviyesinde.

Realme C2 modeli 6.1 inçlik HD+ ekran, Helio P22 yonga seti, 2GB RAM, 32GB depolama, 13MP+2MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 4000mAh kapasiteli batarya gibi özelliklerle 1699TL olarak satılıyor.

Reeder M10S tablet modeli 4 çekirdekli işlemci, 10.1 inçlik ekran, 2GB RAM, 32GB depolama, 2MP arka kamera, 5000mAh kapasiteli batarya gibi özelliklerle 799TL şeklinde satılacak. SUNNY marka SN7016 tablet modeli ise 7 inç ekran, 1GB RAM, 16GB depolama, 2800mAh kapasiteli batarya gibi özelliklerle 359TL olarak satılacak.

Philips marka kablolu oyuncu faresi 89.95TL iken Honor marka Scale 2 akıllı baskül 139TL, WD 1TB USB 3.0 Hard disk 329TL, Microsoft Bluetooth fare 99.95TL, SanDisk 32GB USB 3.0 bellek 37.95TL ve Philips marka kablolu kulak üstü kulaklık 99.95TL fiyat etiketine sahip.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Piranha marka elektronik cihaz aldın aldın, almadıysan ne mutlu sana.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A101'in sattığı teknolojik her şey bildiğin teknoloji çöpü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavi fare 25 TL eder
    100 TL verilmez !

• Şu kırışıklık giderici nasıl, alıp kullanan var mı cidden merak ediyorum youtubeda adam akıllı bulamadım video.

• Eski teknolojinin satıldığı tek adres

• Bence de A101 den teknolojik alet alınmaz. Kap kacak almak istiyorsanız başarılı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piranha powerbank nasıldır?

• Alıp kullanan var mı?

• KSiber K kullanıcısına yanıt
    Süpermarketi kalkıp da Teknoloji mağazasıyla bir kıyaslaman aptallıktır.
    Normal market, haftada bir ufak tefek de olsa işinize yarayacak, kolaylaştıracak bir kaç uyguna sizler için ürün yayınlıyor, yok yani başka bekliyorsun ki???
    Bu kadar nankör olmayın! Almıyorsan etmiyorsan ve kullanmıyorsan da laf etme.

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Neyi neyle kıyaslayacağıma, laf etmem için kimden izin alacağımı soracak değilim. Aptal olan senin bakış açındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 29 Ağustos 2021; 13:43:16 >
  • KSiber K kullanıcısına yanıt
    Ya git Allah aşkına, boş boş konuşmaktan başka bir şey yaptığın yok :D

• Ben xiaomi mi band 5 aldım, çöp mü şimdi mi band 5? Mis gibi kullanıyorum, piyasadan da daha ucuza aldım.
    50 60 tl lik saatler var, çocuklarına alıyor millet.
    Sizin ihtiyacınız yok diye bi ürün çöp olmaz.
    Milyonlarca insan var, illa birine lazım oluyordur

• Buradan teknolojik ürün almanın mantığı ne Allah için? WD hard diske baktım piyasadan 50 lira falan daha uygun. Çek satıştan bir kupon bulsam ya aynı fiyata gelir ya da daha uyguna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir teknolojik ürün A101 Aktüel'de yer alıyorsa, sizin için üretilmiyordur :)

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt

Adam insertten bahsediyor.Çer çöp dolu beş para etmez satılmayan malları bilgisiz vatandaşlara bu ucuzcu marketler üzerinden satıyorlar.

Gerçek indirim kaliteli ürün verilince hakkı veriliyor zaten.Herkes istediği gibi eleştirir ucuz market avukatı arkadaş yorum yazarken senden icazet alacak halimiz yok

• Çöp dediklerimiz bazı insanların hayali olabilir. Bence alan memnun satan memnun yargılamamak lazım.

• tablet nasil alınır mı 3.cocuguma kırması icin alacamda çöp niyetine, nasil alınırmi eba meba girip cikacak sonra kulaklil nasil alınırmi googleda. arattim pek bisey bulamadım bu siteyi görünce yaziyim. dedim eeee klavye nasil alınır mi

• 1-N11 GittiGidiyor trendyol vs sitelerden 50-100 ucuza alınca bak şuradan şu kadara ucuza aldım diye millete reklam yaparsın burada gelip b.k atarsınız, 50-100 TL kupon beklersiniz almazsınız, kupon gelince indirimli alırsınız, a101 bim vs niye koyar size, siz ne utanmaz insanlarsınız.

2-Gelelim 50 TL yi küçümseyen adamlara demek isterim ama adam değilsiniz. Sana 50 TL küçük gelebilir ama başkalarına büyüktür. Almıyorsan alma boş yapma.

Teknoloji çöpü diyen boş adam, bilgisiz diyen cehalet ve ey Piranha kötü deyip yargılayan zihniyet; senin paran Vestel Sony Seagate yeter başkasının Piranha ya, ulan utanın artık bu ikilemlerden. Alan var, hiç alamayan var veya parası ona yeten var, siz kimsiniz ki insanları yargılıyorsunuz, bilgisiz cahil görüyorsunuz.

3ncü Redmi 9 eski teknoloji mi? Merak ediyorum, iPhone 4e param yetmiyor 3,5 alayım diye yırtarsınız bir yerinizi

4ncü ve son olarak bu b.k atanların %99 u ne olursa olsun bir kere bile olsa koşmuştur markete.

Velhasıl kelam Rabbim akıl fikir versin, biraz yorum yaparken ben o durumda olsam ne yaparım diye düşündürsün inşaAllah 🤲🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirlikanic -- 30 Ağustos 2021; 18:14:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

Ben xiaomi mi band 5 aldım, çöp mü şimdi mi band 5? Mis gibi kullanıyorum, piyasadan da daha ucuza aldım.
    50 60 tl lik saatler var, çocuklarına alıyor millet.
    Sizin ihtiyacınız yok diye bi ürün çöp olmaz.
    Milyonlarca insan var, illa birine lazım oluyordur

Kaça aldınız a101den band 5i?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.