|
Bildirim
Piranha marka elektronik cihaz aldın aldın, almadıysan ne mutlu sana.
|
A101'in sattığı teknolojik her şey bildiğin teknoloji çöpü
|
Çöp dediklerimiz bazı insanların hayali olabilir. Bence alan memnun satan memnun yargılamamak lazım.
|
Ben xiaomi mi band 5 aldım, çöp mü şimdi mi band 5? Mis gibi kullanıyorum, piyasadan da daha ucuza aldım.
50 60 tl lik saatler var, çocuklarına alıyor millet. Sizin ihtiyacınız yok diye bi ürün çöp olmaz. Milyonlarca insan var, illa birine lazım oluyordur |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Şu kırışıklık giderici nasıl, alıp kullanan var mı cidden merak ediyorum youtubeda adam akıllı bulamadım video. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 29 Ağustos 2021; 13:43:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bir teknolojik ürün A101 Aktüel'de yer alıyorsa, sizin için üretilmiyordur :) |
Adam insertten bahsediyor.Çer çöp dolu beş para etmez satılmayan malları bilgisiz vatandaşlara bu ucuzcu marketler üzerinden satıyorlar. Gerçek indirim kaliteli ürün verilince hakkı veriliyor zaten.Herkes istediği gibi eleştirir ucuz market avukatı arkadaş yorum yazarken senden icazet alacak halimiz yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirlikanic -- 30 Ağustos 2021; 18:14:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaça aldınız a101den band 5i? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |