Şimdi Ara

Bu hafta sonu alacağım bilgisayar sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, alttaki fotoğrafta bulunan bilgisayarı topladım sizce bu bilgisayar beni ne kadar süre idare eder ve iyi bir performans alır mıyım? Far Cry 3 - Ultra 60 FPS sabit ya da yeni nesil oyunları FPS düşmeden sabit oynayabilir miyim?

Bütçem: 1700TL, haftasonu indirimlerinde bu sistemin ucuzlayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pp.krets -- 20 Haziran 2014; 23:27:44 >

• Ekran kartını r9 280 dual-x yap kasayıda zalman z5 ve corsair vs 650 ile değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastFantastik

Ekran kartını r9 280 dual-x yap kasayıda zalman z5 ve corsair vs 650 ile değiştir
    Bütçem 1700TL, haftasonu indirimlerinde bu sistemin düşeceğini düşünüyorum.
  • Bak sana en iyi sini soylicem hdd yi 1 tb yap arada az fark var kasayi z3 yap psu yu corsair vs 650 yap ekran kartini r9 280x yap
    Butceyi asmassin heralde ama assada 100 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp.krets

Merhaba arkadaşlar, alttaki fotoğrafta bulunan bilgisayarı topladım sizce bu bilgisayar beni ne kadar süre idare eder ve iyi bir performans alır mıyım? Far Cry 3 - Ultra 60 FPS sabit ya da yeni nesil oyunları FPS düşmeden sabit oynayabilir miyim?

Bütçem: 1700TL, haftasonu indirimlerinde bu sistemin ucuzlayacağını düşünüyorum.

Sistem güzel görünüyor parçalar iyi hayırlı olsun şimdiden

Not : az daha ekleyip hdd yi 1tb yapmanda fayda görüyorum. Sonradan ilaveten ssd de eklenebilir.

Kasayı değiştirmeyi düşünüyorsanda öncelikli olarak Haf912 Advanced öneririm bunun haricinde Corsair Carbide 400R , 300R da alternatif olarak düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choiboungee -- 20 Haziran 2014; 23:44:10 >

• Teşekkür ederim arkadaşlar destekleriniz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu saat sizce hoş mu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.