urgotu deneyelim bakalım ne zamandır merak ediyorum. Turnuvalarda filanda tutulan bir champ.
Fizz ile zaten bir oyun atarım ama pek hoşlanmadım.
Birde full ap leona deniyim diyorum botlara karşı ne dersiniz?
Kassadin ve Talon alacaklarim listesindeydi iyi olmuş. Doya doya denerim artik :P
talon u dün akşam aldım
Akali için rune'larım var. Talonla falan giriyorum, 20 ap ile başlayınca baya garip tepkiler alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
talon u dün akşam aldım
Bidaha ders olsun da pazartesi günü champ açmazsın
Swain yok Riot OP!!!
Talon'a alışamadım,ama çalılıklarda bekleyeyip rake ile aldığım adamlardan yenilen küfürün hazzı çok hoş.
silver çoşturacak şimdi heim ile
gelsin ard arda winler ipler kanka
skin'li morganam ile free morganaların canını cok yakacagım lol
ayrica talonu aldim ve geri verdim 1 ay kadar denemiştim.son anda geri verdim şükür ki. ondan cok daha iyi adler var.talonu övdükleri kadar iyi bulmadım malesef.
quote:
Orijinalden alıntı: unknownmisery
ayrica talonu aldim ve geri verdim 1 ay kadar denemiştim.son anda geri verdim şükür ki. ondan cok daha iyi adler var.talonu övdükleri kadar iyi bulmadım malesef.
akali > talon
quote:
Orijinalden alıntı: cursive
quote:
Orijinalden alıntı: unknownmisery
akali > talon
ne yazıkki talon şu anda oyundaki en iyi assassin lategamede en rahat ad carry avlayip gözden kaybolan hero.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme