Yeter artık lanet olsun keşke Cait ile Mf almasaydım iyice abarttılar her 2 haftada bir bedava oluyo bu ne böyle ya Riot adam gibi eşit davranmıyor sinirleniyorum ya
katılıyorum bi yorick bi nidalee bi kennen gelmedi
Damn !
lee sin veya shyana istiyorum gelsin artık :(
quote:
Orijinalden alıntı: WithPlesure
quote:
Orijinalden alıntı: King Admiral
Yeter artık lanet olsun keşke Cait ile Mf almasaydım iyice abarttılar her 2 haftada bir bedava oluyo bu ne böyle ya Riot adam gibi eşit davranmıyor sinirleniyorum ya
katılıyorum bi yorick bi nidalee bi kennen gelmedi
4 aydır yorick bekliyorum :D
o değilde freeler bu rankedda banlananlar.Kassadin rammus gp
Tam da nasus aldıydım.
quote:
Orijinalden alıntı: goldwar12
lee sin veya shyana istiyorum gelsin artık :(
ikisini de dusunmeden al
son 2 aydır dönüp dolaşıp nerdeyse aynı champleri free yapıyolar. kaç aydır free olmayan o kadar champion var ki. Shaco , yorick ,viktor ,nidalee, pantheon , lux , renekton, mundo , gragas , anivia , vladimir , trundle ... ama ayda 2 parti caitlyn , ashe , yi , annie. caitlyn'e 6300 ip bayılsam sinir olurdum heralde.
Bu riot napıyor abi ya şaka bi yana , 1350 lik herolara rp indirimi yapmalar , harika skinleri bir anda en berbat skinmiş gibi uçuk indirimlere sokmalar , dengesiz nerf ve bufflar , eskidende ultisi op olan shenin her özelliğini arttırarak hem support hem tank olayına sokmalar. ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme