Şimdi Ara

BU HAKSIZLIĞA SESSİZ KALMAYALIM İNSANLIK ÖLDÜMÜ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
4
Favori
34.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1657 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirören haber ajansını arayıp detaylı bilgi alınabilir.

Antalyada kale içinde boncuk ve tesbih tezgahı varmış.

Sağolun herkes upluyor ama maddi yardım yapmamız gerekli bu abimize, forumda çok zengin olanlar var en azından protez kol taktırabiliriz. Ayrıca sağlıktanda yararlanamıyor hepimiz cimere veya sağlık bakanlığına bildirirsek çözüm olabilir.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah yardımıcısı olsun umarım maaşı tekrar bağlanır

• Boşuna kesilmemiştir arkadaşlar benim abimde engelli.Maaşın kesilme sebebi sigortalı bir işe girmesinden dolayıdır.Yada devletten habersiz bir iş yapıyor ve para kazanıyordur.Engelli maaşını vermesinin nedeni zaten çalışmayan kendine bakamayan bir insan olduğu için.Durduk yere maaş kesilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 26 Ekim 2019; 18:55:59 >
  • Adam doğuştan kolsuz doğmuş hala allah yardımcısı olsun diyenler var
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Tesbih satıyormuş kaç kuruş kazanacak ki ?Saray günde milyonlar harcıyor, bu adam 2000 lira maaş bağlasalar çok mu ?

• Dostum benim abimde simit satıyor.Omirilik felci belden aşağısı felç.Devlet herhangi bir sigortalı işte çalışmadığın sürece maaşını kesmez.
    2.sebep ise.Emekliler gibi hem emekliği maaşı alıp hemde farklı bir işte çalışan insanlar oluyor ve sigortasız çalışıyorki devlet anlamasın emekli maaşını kesmesin diye.Engelli maaşındada aynı sistem var.Bu adam tesbih satıyorsa maaşı kesilmez herhangi birinin tesbihlerini satıyor ve o insandan maaş alırsa kesilir.

• UP

Sende haklısın ama suriyeliler sapasaglam bedavadan maaş alıyorlar. Bu adamda 2000 lira alsa çokmudur ? Veya bu adama 2 protez kol taktırsın zenginler veya bakanlık

• Zaten suriyeliler başa bela oldu ekonominin anasını ağlattılar cezasını biz çekiyoruz.

Ben gözümle gördüm halkbanktan, ziraatten maaş çeken suriyelileri, hem dileniyorlar hemde bedavadan para alıyorlar.

• up
  • UPPPPP
  • şerefsizler kendileri ayda 40 bine yakın maaş alıyor bu insanın maaşı mı ağır gelmiş ALLAH BELANIZI VERSİN engelli doğulmaz her an engelli olunabilir umarım Allah da bunlara buradan vurur bir gün
  • Engelli aylığı bağlanma kriterleri birkaç trolun Suriyeli yalanına göre değil sosyal durum araştırmasına göre yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upppp
    upppppp

• Neden kesilmiş onu anlamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: onlinemovies

Öncelikle abimize devlet yardım etmiyorsa bizler yardım etmeliyiz. Bu konuda hemfikirim. Lakin neden her konuda suriyelileri örnek gösteriyorsunuz. Suriyelilerde ülkemizde mülteci konumunda vatanından kopmuş kimsesi olmayan bir grup. Sizler aynı durumlara düştüğünüzde bu içten fesatlığınız yüzünden bir su vereniniz olmayacak.
    Ben suriyelilerin durumunda olsam sence çocuk yaparmiyim yaşım 51 bir tane kizim var adamlarin 3 yaninda bir kucaginda. Bu derece bencil bir toplulugun nesini savunacagiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.