Şimdi Ara

Bu hangi puro türüdür?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün durakta adamın teki içiyordu. Rengi ve görüntüsü puro gibi fakat inceliği bir sigara kadar. Purolar gibi kalın değil. Ayrıca yamulmuyorsam dumanında çikolata aroması vardı. Bu puro mudur sigara mıdır? Nerden bulunur ne kadara bulunur? Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyor.
  • captan black çikolatalı sigara dersen bayilerde vardı ama daha çok kaçakcılarda bulursun

edit:bulabildiğim kadarını deniyorum çilekli vişneli ballı çikolatalı ama birtek djarum black bulamadım alıp gönderebilecek birisi çok sevaba geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilbilen -- 14 Temmuz 2012; 16:19:16 >
  • captain black
     Bu hangi puro türüdür?
  • Daha inceydi ve sarılmış gibi duruyordu yani böyle kalıp şeklinde değildi.
  • Bazen goruyorum bakkallarda falan sordum bidefa 3 lirs dedi adam cikolatalimi bilmem ama sekli tarif ettigin gibi puro seklinde sarilms rengi de ayni ama sigara inceliginde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buldum bak :

Bu hangi puro türüdür?
  • Bahsetiğiniz ürün puro değildir. Muhtemelen ıslak puro (adına aldanmayın premium puro ile alakası yoktur) olarak da bilinen Backwoods isimli ürün ve ismi lazım değil birisinin oğlunun ülkeye kakalamakla meşgul olaran Blackwood olabilir.
     Bu hangi puro türüdür?

orjinal olani Blackwoods;
     Bu hangi puro türüdür?

Şu aşamada kokusu, fiyatı size cazip gelecektir bir süre sonra bu ürünler size hitap etmemeye ve premium puro'ya yönelmeniz ve kulübe katılmanız dileği ile ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Bahsetiğiniz ürün puro değildir. Muhtemelen ıslak puro (adına aldanmayın premium puro ile alakası yoktur) olarak da bilinen Backwoods isimli ürün ve ismi lazım değil birisinin oğlunun ülkeye kakalamakla meşgul olaran Blackwood olabilir.
     Bu hangi puro türüdür?

Bu hangi puro türüdür?

Şu aşamada kokusu, fiyatı size cazip gelecektir bir süre sonra bu ürünler size hitap etmemeye ve premium puro'ya yönelmeniz ve kulübe katılmanız dileği ile ;)

Evet görüntüsü bu böyleydi. İlgilendiğiniz için size ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Bahsetiğiniz ürün puro değildir. Muhtemelen ıslak puro (adına aldanmayın premium puro ile alakası yoktur) olarak da bilinen Backwoods isimli ürün ve ismi lazım değil birisinin oğlunun ülkeye kakalamakla meşgul olaran Blackwood olabilir.
     Bu hangi puro türüdür?

Bu hangi puro türüdür?

Orjinali Backwoods'tur ağabey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalFKing

Geçen gün durakta adamın teki içiyordu. Rengi ve görüntüsü puro gibi fakat inceliği bir sigara kadar. Purolar gibi kalın değil. Ayrıca yamulmuyorsam dumanında çikolata aroması vardı. Bu puro mudur sigara mıdır? Nerden bulunur ne kadara bulunur? Yardımcı olabilecek arkadaşlar aranıyor.

İnce purodur arkadaşım yaklaşık 20 lira falan oluyor bir paketi.
  •  Bu hangi puro türüdür?

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafuyu

Bu hangi puro türüdür?

olabilir

bunu diyordum ben de ama resim bulamadım
    bence bunu içmek o kadar da güzel değil. çabuk bitiyor üstelik pek de etkili değil. sizin seçiminiz tabii, ben kalın puro içmenizi tavsiye ederim. (bu arada puro ile yakından ilgilenen arkadaşlardan özür diliyorum terimleri bilmediğim için böyle yazıyorum anlarsınız artık)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafuyu

Bu hangi puro türüdür?

olabilir

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

quote:

Alıntıları Göster

;)
  • Che nin metal küçük kare kutuları var, kısa slim sigara kalınlığında. Çikolatalısı da var. Ondan da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.