Şimdi Ara

Bu hasara pert raporu çıkarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün gece saat 04:00 sıralarında kapımızın önünde duran araca o.ç. Biri çarpıp kaçmış neyse gece komşular sağolsun sesi duyup dışarda kaçan aracın plakasını almışlar bizde polisi aradık rapor tutturduk ve aracı çekiciyle nissan servisine bıraktık serviste kayıt açıldı ve eksper ataması yapıldı yani sorum bu şekilde büyük bir hasara kasko şirketi pert kaydı verebilirmi servistekiler pert kaydı çıkmaz dedi airbag’ler sağlam araç yürümüyor ön tekerler hasarlı darbeden dolayı sıvı kaçakları oluşmuş ön tampon parçalandı iç tarafta ön darbe bariyerleri hasatlı motor kulakları kırık vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDay_86 -- 12 Haziran 2020; 17:2:58 >

• AIRBAG AÇMADIYSA VE ARACIN YAPIMINDA ÇOK YÜKSEK MALİYET ÇIKMAZSA ZOR PERT RAPORU ALIR AMA YİNEDE EXPERİN İNSİYATİFİNDE
  • zannetmiyorum..tampon hasarı çoğu
  • Geçmiş olsun,
    Pert olması için illa hava yastığı açılması gerekmiyor. Bu şehir efsanelerinden birisi. Aynı şekilde hava yastığı açılırsa pert olacak diye bir durum da yoktur.

Aracınızın motor kısmında hasar varsa pert raporu çıkar , ancak sadece tampon kısmı ise imkansıza yakındır.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Aracın sonucu yeni belli oldu pert talebini red etmişler itiraz edip tekrar pert talebi istedik ama tekrardan red geldi araç bedelinin yüzde 45 ini aşarsa perte çıkarıyorlarmış sanırım motor kısmından hasarlı zaten 40 bin artı kdv masraf çakarmışlar nissan servisi 22.500 liraya yapıyor bizede 1 aylık ikame araç tahsis ettiler bizim araca çarpan 17 yaşında bir çocukmuş polisten kaçarken bariyerlere girmiş arabada çalıntıymış 2017 model skoda yani olan yine bize oldu işte durduk yere sağlam araç ağır hasarlı olacak satarken değer kaybı vs.vs.
  • nncancannn N kullanıcısına yanıt
  • Tampon hasarı demişsiniz sadece ama şu listeye bir göz atın isterseniz zaten tampon hasarı olsa araç yürürdü
  • Aracınız çok büyük bir ihtimalle perte çıkacaktır bence ama eğer olur da perte çıkmazsa(bence oldukça düşük bir ihtimal) aracınız 165k km altındaysa değer kaybını tahsil edebilirsiniz.
  • UmutBG U kullanıcısına yanıt
    Araç perte çıkmadı onarım yapılacakmış pert talebini red ettiler
  • BlueDay_86 kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun beyefendi,
    http://www.yasaldegerkaybi.com/basvuru-formu/
    Bu tür %100 kusursuz kazalarda araç 165k km altındaysa değer kaybını tahsil edebilirsiniz. Belki kaskonuz da bu konu hakkında sizi başka yerlere de yönlendirebilir. Fakat ne olursa olsun değer kaybını tahsil edin. İnşallah satıştaki zararınızı buradan karşılarsınız.
  • Bir de aklıma geldi de bildiğim kadarıyla(%100 emin değilim)bu tür pert ihtimali olan araçlarda sovtaj ihalesi yapılır ve ihaledeki sonuca göre pert olup olmayacağı kararıverilir acaba sizin aracınıza da ihale yapılmış mı ki?
    Araç 110 bin km de ama daha önceden değişen parçaları mevcut kaporta aksamında
    Eğer o kazalarda da %100 kusursuzsanız ve üzerinden 2yıldan az süre geçtiyse onların da değer kaybını alabilirsiniz. Bence kaskonuzu ya da sigortanızı arayıp bir danışın onlar size yardım ederler diye tahmin ediyorum olur da bir şey demezlerse size attığım linkteki numarayı da arayıp bilgi alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

hasar değer kaybı
    Araç Değer Kaybı, Araç Değer Kaybı Hesaplama, Başvuru | Hasar Değer Kaybı
    https://hasardegerkaybi.com

Açıkçası bu tür işlerle ilgilenen oldukça fazla yer bulunmakta %100 kusursuz olduğunuz için(tahminimce eğer hatalı park vb yapmadıysanız) değer kaybını tahsil edebilirsiniz.

• Önceki kazalar aracı aldığımızda vardı ne zaman oldu bilmiyorum ilginiz için teşekkür ederim
  • Araca çarpan kişi 17 yaşında bir çocukmuş polisten kaçarken önce bizim araca çarpıp daha sonra başka bir yerde bariyerlere çarpınca yakalanmış kaçtığı araçta çalıntıymış 2017 Octavia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDay_86 -- 20 Temmuz 2020; 18:29:40 >
    Sizden önce olduysa alamazsınız diye tahmin ediyorum, zaten sürücünün %100 kusursuz olma ihtimali gerçekten çok düşük. Fakat aracınızın şimdi işlem gören parçaları aldığınızda da işlem gördüyse onların değer kaybını da tahsil edemezsiniz. fakat yine iyi bir mebla alırsınız inşallah diye umuyorum çünkü asıl hasar aracın görünmeyen kısımlarında.
    Hadi ya cidden çok büyük şanssızlık olmuş sizinki, artık olan oldu cana geleceğine mala gelsin demek lazım... cidden octavia sahibine de çok yazık olmuş sizinle birlikte. Keşke ülkemizin aileleri daha bilinçli olup daha bilinçli çocuk yetiştirseler..
    Valla bir şanssızlık var zaten ondan 2 ay öncede benim park halinde bulunan Polo araca çarptılar 🙃
    Hem kendimde hem de çevremde araç aldıktan yakın zaman sonra şanssızlık yaşayan olmuştu maalesef. İnşallah bu son olur da bundan sonra bir daha şanssızlık yaşamazsınız:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.