Şimdi Ara

Bu hata sizce Ram'den mi kaynaklanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni bir ekran kartı ve ram aldım fakat ince bir tiz sesi vermekte.öncelikle ekran kartının fanından zannettim ve çıkardım sonra onboard ekran kartında çalışırken aynı sesin geldiğini fark ettim.bilgisayara rami ilk takdığımda 512 mb görüyordu(2 tane ram var şuan.256 lık oemin yanına 256 lık kingston taktım) ama şu an 480 mb görmekte.eski ramimin 333 mhz olduğundan eminim bu yüzden 333 mhz kingston aldım ama ince bir tiz sesi almaktayım.bilgisayarı kullanırken bazen ekran donuyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.bu bilgiler ışığında sizce sorun hangi parçada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowie -- 25 Haziran 2006; 18:07:48 >

• yeni aldıgın ram i tek basına kullandıgında sorun yada tiz ses kesibiliyorsa sıkıntı yeni ve eski ramlerın beraber kullanmından kaynaklanıyordur
  • Iyi de RAMin ses üretebilecek ya da hareketli bir parçası yok ki ses çıkarsın.Kağıtlı kondansatör bile yok.RAM tarafından geldiğinden eminsen, söküp slotunu elektrikli süpürgeyle temizle bence,belki kontaklar arasında kalan bir şey vardır.
  • şu an yeni ramim çıkarılı ve hiç bir sorun yok benim tahminimce ramden gibi.niye tiz bir ses çıkarttı anlamadım ama kontrol kalemi ile dokunduğumdada yeni ramde titreşme var idi diğerinde yok idi.bu konuda bilgisi olan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowie -- 25 Haziran 2006; 18:10:05 >
  • ramin slota tam oturmamış ve içerdeki fnaların titrreşimleriyle ses çıkarıyor olabilri
  • ramde voltaj sorunu var sanırım değiştirmen iyi olucaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.