Şimdi Ara

bu hataların sebebi nedir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CPU Türü DualCore Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz (11 x 200)
    Anakart Adı MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)
    Bellek Türü DDR2 SDRAM 1gb
    ekran kartı Asus EAH5570 1gb 128bit
    psu 220 watt
    windovs xp kullanıyorum
    pc sorunu
    bilgisayarımda atkdisp ve vpu recover hatası veriyor donuyor reset atıyor ne yapmalıyım
    bazen mavi ekranda IRQL_NOT_LESS_OR_EQUA ve PAGE_FAULT_IN_NONPAGES_AREA
    arada yeterli disk sahip olduğunuzdan eminmisiniz diyo bunu nasıl düzeltebilirim bi yardım edin

• Ramlerin slotunu değiştirip deneyebilir misiniz?
  • sorun psu.
  • ramlerin yerini çok değiştirdim fark etmiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1547 -- 31 Ocak 2012; 22:45:13 >
  • güç kaynağı çok düşük olmasıyla birlikte
    bu hatalar genelde ram kaynaklı hatalar ama hdd den de olabilir
    başka bi hdd varsa dene
  • Sorun hdd !
  • sorun ekran kartı genel forumlarda ekran kartı surucusunu guncelleyin
    http://www.techsupportforum.com/forums/f299/solved-bsod-atkdisp-error-565313.html
  • hdd nin nasıl bozuk olduğunu anlıcam kardeş ekran kartı yeni almıştım üstündeki dvd yükledim ama bi link verirsen onu deniyeyim çünkü internete bulamadım kdutman verdiğin linkten hiç bişey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim1547 -- 31 Ocak 2012; 23:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim1547

hdd nin nasıl bozuk olduğunu anlıcam kardeş ekran kartı yeni almıştım üstündeki dvd yükledim ama bi link verirsen onu deniyeyim çünkü internete bulamadım kdutman verdiğin linkten hiç bişey anlamadım
    slm donanım haber bilgili kardeşlerim çok ilginç bir sorunla karşılaştım nedenini bulamadım sizlerden yardım bekliyorum kullanmakta olduğum 5100 seri acer aspire marka diz üstü makinama 2+1 minton marka hoparlör bağladım hiç bir medyA YOK ken yani oynatımda değilken çok kısık seste bir karadeniz radyosunu dinletiyor adsl bağlantımı kopardım belki nette bir bağlantı olmuştur diye ama düşük seste o radyo halen var şuan bile var şuan karadenize yakınlığım da yok ne dir böyle bu anlamayadım yardımlarınızı bekliyorum model numarası HTS 333 MİNTON 2+1 JACK çıkınca diz üstü hoparlörde ses yok bilginize saygılar

• slm arkadaşlar sanırım hoparlör de bir sersemlik var ileti yazarsanız cevap veremeyebilirim uzun süre evimde net yok misafirlikten yazıyorum hepinize saygılar iyi geceler teşekkürler..
  • kardeş hdd program la test ettim biç bi sorun yok dio ekran kartını güncelleme,psu yada ram den dolayı bilmiyom ram testy ettim bi kaçte error verdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.