Şimdi Ara

Bu hayatta mutlak başarı için gereken

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu hayatta mutlaka hangi ortamda hangi zamanda hangi kişiyle beraber olursanız olun başarılı mutlu olmanız için her zaman yalaka olacan,hakkını savunacan hatta başkalarının hakkınıda yiyeceksin,ağzın iyi laf yaptığı sürece bide bu bahsettiklerim olduğu sürece bu hayatta mutlu olursun aga.ben bunu bilir bunu söylerim.

not:bahsettiklerimin hiçbirini beceremem.

• Fakir tesellisi hayat başarısı için öncelikle belirli seviyede meslek başarısı+ aşırı mükemmeliyetçi olmama temelleri üzerinden geçer bunu başarırsan ne mutlu sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltraMind

bu hayatta mutlaka hangi ortamda hangi zamanda hangi kişiyle beraber olursanız olun başarılı mutlu olmanız için her zaman yalaka olacan,hakkını savunacan hatta başkalarının hakkınıda yiyeceksin,ağzın iyi laf yaptığı sürece bide bu bahsettiklerim olduğu sürece bu hayatta mutlu olursun aga.ben bunu bilir bunu söylerim.

not:bahsettiklerimin hiçbirini beceremem.

aynı şekilde düşünüyorum. Eğer nazik olursan herkese, saygılı, sakin, gerektiği kadar konuşan biri olursan kimse seni umursamaz. Ama ağğzın bi laf yapsın, saçma sapan konuşmana rağmen bi yolunu bul bi doğru söz söyle arada, haksız da olsan hakkını savun herkes nasıl da peşinde oluyor, hemen adın sosyal insan oluyor. Ama ben böyle olamıyorum maalesef.

• aynen kardeşim.bende liseye gidiyorum.herkese ilk başta iyi davrandım.her dediklerini yaptım.iyi olmaya çalıştım.şimdi okulda hiç sevenim yok.arkadaiım bile yok.ama şöyle herkesin hakkını yiyen,her lafa atlayan çıkarcı biri olsaydım benden iyisi olmazdı.atalarımız ne kadar doğru demişler.Deveye diken insana s.ken yarar diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.