Şimdi Ara

bu her oyunda varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bişey sorcam bugün direksiyon taktım mw ve tdu2 oynadım ama bişey dikkatimi çekti ayağımı gazdan çekince kendi kendine frene basıyor klavyeyle oynarken bu hiç dikkatimi çekmedi. Bu her oyunda varmı yoksa benle ilgili bir sorunmu.ve nerden düzeltebilirim.

• Çok yavaşlayınca kendi kendine durma oyunlara özgü bir şey. Ama hızlı giderken yapmaması lazım. Yine biraz yavaşlar ama fren yapmak ayrı bir şey. Gerçekten fren yapıyorsa (fren lambaları yanıyorsa arabanın) tuş ayarlarını oyundan, denetim masasında oyun kontrollerinden bir de varsa direksiyonunun kendi programından kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 1 Temmuz 2013; 11:40:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun sende heralde. Gazi birakinca yavaslar ama fren yapmamasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Çok yavaşlayınca kendi kendine durma oyunlara özgü bir şey. Ama hızlı giderken yapmaması lazım. Yine biraz yavaşlar ama fren yapmak ayrı bir şey. Gerçekten fren yapıyorsa (fren lambaları yanıyorsa arabanın) tuş ayarlarını oyundan, denetim masasında oyun kontrollerinden bir de varsa direksiyonunun kendi programından kontrol et.
    quote:

Orijinalden alinti: adilazimdegilx

Çok yavaslayinca kendi kendine durma oyunlara özgü bir sey. Ama hizli giderken yapmamasi lazim. Yine biraz yavaslar ama fren yapmak ayri bir sey. Gerçekten fren yapiyorsa (fren lambalari yaniyorsa arabanin) tus ayarlarini oyundan, denetim masasinda oyun kontrollerinden bir de varsa direksiyonunun kendi programindan kontrol et.

direksiyonun programy filan yok usb yi takynca oynuyorum direksiyonun programyny bilmiyorum .

• sorunu çözdüm gazy frene ,freni gaza aldym düzeldi.?imdi tdu2 oynuyorum yolda bo? bo? dola?yyorum görevleri nerden yapcam yardymynyz gerek ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.