bu hosting hakkında bir bilgisi olan varmı acaba yada bu host şirkewtiyle çalışan 750 MB Disk Alanı Sınırsız E-mail Hesabı Php / Mysql Desteği 25000 MB Aylık trafik Cpanel Kontrol Paneli Otomatik kurulabilen scriptler
yıllık 19 dolar pek inanasım gelmedi ama bi webmaster sitesinde reklam yapmıyorlar
ah ah ingilizcem olsa bu soruyu bile sormam ben destek kısmını halledemem gerçi hatun superliseli ama bulaştırmak yakışmaz bize beden dili olsa belki bi şekilde hallederizde ben sadece fikir almak istedim tabiiki biliyorum dreamhostu godady yi yani diyorsunki bu fiyata verilebilir neyse cevabın için teşekkür ederim
bu fiyata verilebilir tabii ama , bir veren var dreamhost gibi bir firma, bir veren bu adını daha önce hiç duymadığım,bütün linkleri bomboş bir foruma yönlendirilmiş bir site..
ingilizce destek zor anlarım diyorsun ama emin ol bence burdan Türkçe destek bile alamazsın..
Name:www.750mbhosting.com IP Address: 66.97.177.213 Location: 28.306N, 81.428W Network: MARLIN
Şöyle diyim. 19$+5$=24$ (5 dolarda kurulujm için alıyorlar) 36 ytl yapar buda
Firmayı NeoTrace ile izledim okadar yer dolanıyorki anlatamam. pek tafsiye etmem 36 ytl bu firmaya vermekdense mynetden 10mblık host al beleşe daha iyi derim. ha yok illaki yabancı bi firmadan alacam diyorsan dreamhostdan al 1 tanede beleş domain alırsın. ancak yurt dışı olarak hepsindede sorun yaşarsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme