Bu araç için telefonda aracın boyasız ve değişensiz olduğunu satıcıdan teyit alıp, para konusunda da anlaştıktan(46.500) sonra bugün sivas tan kalkıp ereğli ye gittik. Aracı bikaç ustaya götürdükten sonra ön kaputun değişik olduğu,farlarda ve panelde oynama olduğu anlaşıldı. Fakat satıcı durumu kabul etmedi.Biz de aracı almaktan vazgeçip ereğli den ayrıldık. Yaklaşık 15 dk sonra satıcı bizi arayıp araçta gerçekten sorun olduğunu ve mahçup olduğunu bu yüzden fiyatta 3.000 tl (43.500) daha indirim yapacağını söyledi. Fakat önceki onlarca yemin ve teminattan sonra güvenilir görmeyip dönmedik.. İlgilenenlerin dikkatine..
herkes sizin gibi olmalı. bu aralar çok görüyoruz "sorgulatmadan, baktırmadan aldım pert çıktı" gibi konuları
Gülüyorum böylelerine...Ne akla hizmet yalan söylüyorsun çıkmayacak mı ortaya!
bende bu ilandaki adamı aradım adam al satçı araç düzgün şöle böle dedi 5664 ten sorgulattığımda 7 kazası pert kayıtlı ve bi ara çalınıp bulunmuş bi araç şok oldum ve kazaların hepside en az 2000 tl den başlıyor
aracın tipinden taksi çıkması olduğu anlaşılıyor paranıza yazık
bende bu ilandaki adamı aradım adam al satçı araç düzgün şöle böle dedi 5664 ten sorgulattığımda 7 kazası pert kayıtlı ve bi ara çalınıp bulunmuş bi araç şok oldum ve kazaların hepside en az 2000 tl den başlıyor
aracın tipinden taksi çıkması olduğu anlaşılıyor paranıza yazık
Adamı arayarak hata etmişsiniz zaten. Araç "beni alma ben ölüyüm" diye bağırıyor resmen...
hocam almadım zaten arabayı ama araştırmasan tipi güzel km az falan diye yatsan üstüne bi felaket olcakmış ya
Bu araç için telefonda aracın boyasız ve değişensiz olduğunu satıcıdan teyit alıp, para konusunda da anlaştıktan(46.500) sonra bugün sivas tan kalkıp ereğli ye gittik. Aracı bikaç ustaya götürdükten sonra ön kaputun değişik olduğu,farlarda ve panelde oynama olduğu anlaşıldı. Fakat satıcı durumu kabul etmedi.Biz de aracı almaktan vazgeçip ereğli den ayrıldık. Yaklaşık 15 dk sonra satıcı bizi arayıp araçta gerçekten sorun olduğunu ve mahçup olduğunu bu yüzden fiyatta 3.000 tl (43.500) daha indirim yapacağını söyledi. Fakat önceki onlarca yemin ve teminattan sonra güvenilir görmeyip dönmedik.. İlgilenenlerin dikkatine..
Hocam bu adam galerici gördüğüm kadarıyla.Acaba gerçekten boyasız diye alıp, boya olduğunu sizinle beraber öğrenmiş olmasın? siz gittikten sonra da sahibine teyit ettirip sizi aramış olabilir mi? Onların kullandıkları dandik aletlere güven olmuyor çünkü, 3 parça değişen 1 parça boya olan arabamızda uyarı vermemişti zamanında.buralarda değişen, şurada boya var diye ben göstermiştim.
Geçen hafta İstanbul'da meydana gelen sel olayından sonra, herkesin daha dikkatli olması lazım. Artık çoğu insan kasko yaptırmadığı için, sigortadan para alamayacaklarından, bir şekilde elden çıkarılmaya çalışacak birsürü araç olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme