Şimdi Ara

bu ilandaki dükkan alınırsa ne açılır ( BODRUM ACIBADEM HASTANESİ KARŞISI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acıbadem'lerin içinde gayet başarılı restaurant-kafeteryaları oluyor,Aplus idi sanırım ismi...hasta yakınlarının hastane dışına çıkıp karşıdaki bir kafeteryayı yada restaurantı tercih edeceklerini hiç sanmıyorum...sonuçta acıbadem özel sağlık sigortalılara bakan bir hastane,sgk anlaşması yok,ucuz olsun dışarda yiyelim demeyecektir çoğunluk,başka yerler araştırın bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne demek alt katta eczane açacak? ilk siz açarsanız, alttaki açmaz bu kadar basit
  • Restaurant aç veya kahve dünyası distrubutor al

• Aplus'ın fiyatlarından haberin yok tabi. Fulya acıbademde eniştem çalışıyor, doktorlar bile yemiyor aplustan gereksiz pahalı ve fastfood diye, hastane yemekhanesinden yiyorlar ki doktorları ayda 50-60 bin götüren doktorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Aplus'ın fiyatlarından haberin yok tabi. Fulya acıbademde eniştem çalışıyor, doktorlar bile yemiyor aplustan gereksiz pahalı ve fastfood diye, hastane yemekhanesinden yiyorlar ki doktorları ayda 50-60 bin götüren doktorlar.

Bu durumda karsisina ne acilir

• Ekmek Arası Çiğ Köfte Bayi

• quote:

Aplus'ın fiyatlarından haberin yok tabi. Fulya acıbademde eniştem çalışıyor, doktorlar bile yemiyor aplustan gereksiz pahalı ve fastfood diye, hastane yemekhanesinden yiyorlar ki doktorları ayda 50-60 bin götüren doktorlar.

Haberim var,1 haftadır Ankara Acıbadem'deyiz maalesef...ızgara köfte 19,50tl.Sıra bekliyorum,oturacak yer bulamıyorum öğlenleri...Acıbadem'e gelen insanlara fiyatlar pahalı gelmez,personel yenekhaneden sıkılıp arada dışarı gidebilir evet,dükkanı çevireceğini sanmam...konu sahibi arkadaşın zemin katta başka bir konumda işyeri kiralamasını öneriyorum tekrar,hayırlısı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

quote:

Haberim var,1 haftadır Ankara Acıbadem'deyiz maalesef...ızgara köfte 19,50tl.Sıra bekliyorum,oturacak yer bulamıyorum öğlenleri...Acıbadem'e gelen insanlara fiyatlar pahalı gelmez,personel yenekhaneden sıkılıp arada dışarı gidebilir evet,dükkanı çevireceğini sanmam...konu sahibi arkadaşın zemin katta başka bir konumda işyeri kiralamasını öneriyorum tekrar,hayırlısı olsun...

Sizede cok gecmisolsun acil sifalar dilerim.Bende oyle tahmin ediyorum zaten acibademe gelen insanlar maliyet hesabi yapmazlar kaldi ki istanbulda bazi acibademlerin icinde sturbucks bile var artik , boyle oldugunu dusununce dukkanin pek avantaji kalmiyor gibi gozukuyor.

• Guzel bir kiralik dukkan bulup catering firmasi acmak istiyorum sanirik sektorumu buldum boylelikle kisinda esnafa calisanlara hitap ederim diye dusunuyorum

• Orada medikal hariç iş tutturmak oldukça zor görünüyor.

Edit:katering de iyi bir fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashday -- 29 Aralık 2015; 9:11:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

öncelikle lütfen düzgün tutarlı yorumlar bekliyorum konu ciddidir , kafamda değişik fikirler olsun diye buraya da yazmak istedim...

bodruma yerleştik ve burada bir dükkan açmak istiyoruz aşağıdaki ilanda verdiğim dükkan bodrum acıbadem hastanesinin bahçesinde olan dükkandır ancak üst kattaki dükkandır ona göre yorum yaparsanız memnun olurum.Neden üst aşağıda yer yok mu diyeceksiniz alt kattakilerin kirası çok ama çok pahalı yetişilmesi imkansız.Üst kat olduğu için biraz karamsarım ama hastane karşısı olduğundan potansiyeli çok yüksek diye düşünüyorum yandaki merdivenlerden dükkana girilebiliyor , buraya ne açılırsa iş yapar ACIBADEM HASTANE karşısı....

Guzel bir kiralik dukkan bulup catering firmasi acmak istiyorum saniri sektorumu buldum boylelikle kisinda esnafa calisanlara hitap ederim diye dusunuyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-satilik-yatirimcilara-bodrum-acibadem-hastanesinde-firsat-son-dukkan-92318720/detay/

Hasta ve hasta yakınları için diyet yemekler yapan bir yer açabilirsin. Bazen hastaların çok dikkatli beslenmesi gerekiyor. Onlara özel menü falan hazırlayabilirsin.

• mermici kullanıcısına yanıt
    Hastane bu tarz ozel hastalara zaten yemeklerini ozel olarak veriyornhizmet dahilinde ayni zamanda refakatci yemegini de veriyor ekstra ucret almadan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.