Şimdi Ara

BU İLANDAN NE ANLARSINIZ ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-detaylari-dikatli-okyun-232069437/detay
    Model-fiyat karşılaştırmasına hiç girmiyorum. Ama kafama takılan VR5 modeli nedir ve passatın jant kapaklı, deri koltuksuz highline'ını yeni gördüm desem yalan olmaz. birde araç 2015 trafiğe çıkışlıymış 8 ayda 200bin km her babayiğidin harcı değil. Varsa bu konularla ilgili bir abimiz aydınlatsın lütfen.

Birde hasar kaydı yok denilen aşağıdaki ilanda , 10 gün önceki sahibi ile görüşmemde toplamda 9500tl kaydının olduğunu belirtmişti. Muhtemelen plakadan yada sigortacıda gözüküyor. Şaseden msj gönderip kaydı yok demek bu kadar kolay olmamalı.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-acil__full-avensis-elegant-231757215/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_value -- 19 Eylül 2015; 10:56:33 >

• Plakanın 2015 trafiğe çıkışı varsa ya çok yüksek bir hasar kaydı vardı plakayı değiştirler yada pertden toplama araba en bunun anlama yolu şase numarsı ile hasar kaydı kontrol ettirmek birde oto expertiz raporu istemek ben olsam bu arabayı almazdım

VR5 de herhalde ya motor cinsidir yada kasa tipi BMW filan oluyorya F30 kasa fln onun gibi ancak bence bu VR5 motor un cinsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razumikin -- 19 Eylül 2015; 15:41:16 >
  • araç yurtdışı arabası olabililir, yurtdışıyla donanım motor cinsi kasa kodu değişiklik gösterebilir
    plaka değişti mi trafiğe çıkış tarihi değişmez , hasar kaydından kurtulunamaz
  • by_value B kullanıcısına yanıt
    Pert olayını sanmıyorum hatasız boyasız diyor ama dediğiniz gibi yurt dışından gelmiş olabilir. Zaten alıcısı değilim anlamadığım için sizlere danışmak istedim yoksa o paralara makyajlısının daha temizi bulunabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.