Şimdi Ara

Bu ilişki konusunda bana yol gösterir misiniz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onu boşver hocam da ben ne yapayım onu söyle sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirAlexFerguson S kullanıcısına yanıt
    Dostum dikkat et. Bazı kızlar ilişkilerinin sonunda yaşadıkları boşluk nedeniyle ilgi açlığına düşebilirler. Temkinli davran, kendini çok kaptırma. Yoksa üzülen sen olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirAlexFerguson

Bu ilişki bitse bile arkadaş kalmak istiyor. Bundan önceki sevgilisinden ayrıldıktan sonra arkadaş kalmışlar 1 ay sonra çocuk birden bunu her yerden engellemiş ben dedim biterse arkadaş kalırız ne olacak dedi herkes öyle diyor

Eski sevgilisini unutamamışta olanilir ama o zaman neden ayrıldın çocuktan.

Eskisi kadar mesajlaşöıyoruz şu ara gerçi sınav haftası telefonda konuşuyoruz 1-2 saat ama sabah günaydın falan yazardı yazmıyor e sevgili değiliz olsak bile her gün yazmak zorunda değil

Ama bilmiyorum hocam demişki arkadaşına bu sene değil ama belki seneye sevgili oluruz demiş benim için

Durum çok karışık
    Öyle şey mi olur. İlişki bitse de arkadaş kalalım nedir abi ya bunlar hayatı how i met your mother dizisindeki gibi sanıyolar. Valla açık konusayim; benim hayat tecrübem bana şunu ögretti: belirsizlik can sıkar can yakar moral bozar. Ben senin yerinde olsaydım teklifimi kabul etmeyince iletişimi keserdim ben artık konuşamam senle diye. Çünkü öyle ya da böyle insanin canı yanıyor üzülüyor zira beklenti içine girmiş oluyor. Ama iyimser yaklaşıp yukarılardaki gibi yorum yapmayı denedim; lakin kızın senden öyle bir beklentisi varsa yorum kurtarmıyor malumun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yaz benzer durumları yaşadım. Sonuç olarak şu zamanda ondan hayır bekleme.
    Tüm yazı birlikte geçirdik, sürekli birbirimizi aradık,buluşamadığımız zamanlarda facetime yaptık, İşi gereği şehir dışı seyehatleri oluyordu, geldiği gibi buluşuğ saatlerce vakit geçiriyorduk, onda kalıyordum çok fazla yakınlaşıp sonunu getiremiyorduk(getirtmiyordu sarılıp uyuyorduk), defalarca hayatımdan çıkarmaya çalıştığım halde her seferinde ağlayıp sensiz yapamayacağım, sana çok alıştım bırakma gibi cümlelerle tekrardan yakınlaşıyorduk daha doğrusu her seferinde beni elinde tutmak istiyordu. En son sert bir kararla uzaklaştım ondan. Ortak arkadaşlarımla irtibata geçip haberler gönderip beni istediğini söylüyordu ama 3 ay boyunca sürekli aynı şey olduğu için kararımın arkasında oldum, arayıp sormadım uzaklaştım ve uzaklaştırdım.

Evet sebebi; eski sevgilisiyle olan 2 yıllık birliktelik, 3 ay ayrı kalıyorlar 4. ay benimle tanışıp benden bulduğu yakınlığı,sıcaklığı,şevkati,eğlenmeyi,elinin altında olmayı sahiplendi beni değil. Öyle olmasa sevgili olurduk, birlikte olurduk veya el ele gezdiğimiz zamanlarda tuttuğum elin sıcaklığını hissettirirdi ama bana hiç bir zaman o eli hissettirmedi. Kısacası koy kapıya kim alıyorsa alsın.

• Dikkat et o kız seni baya baya kullanıp atar. Etinden sütünden faydalanmaya bak. Aşık olmaya falan kalkma sakın. Karakteri düzgün değil. Bütün yazdıklarını okudum ve öyle cevap yazıyorum. Sözümü dinle. Abi tavsiyesi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.