Şimdi Ara

Bu instagram Growth Plus Sahtekarlarini Hepimiz Sikayet Edelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda hep reklamlarini gordugumuz bir suru insanin dolandirilmasina vesile olan growth plus diye boy uzatici urunu mutlaka gormussunuzdur. Arkadaslar bu urun hicbir halta yaramiyor. İcinden Sok tan alinan cay cikiyor daha degisik seyler cikiyor ama soyledikleri ashwagandha tozu cikmiyor.

Simdi ben tma olark nereye sikayet edecegimi bilmiyorum bilen arkadaslar benide bilgilendirsin ve bunu hep beraber sikayet edelim. Simdiye kadar milleti dolandirarak 10larca binlira para kazanmislardirm 1 aylik paket 4 aylik paket diyerekten 150 liraya 500 liraya falan satiyorlar. Alip kullanan insanlarla konustum bunlardan parasini iade isteyince engel atiyorlarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O reklamlara görüp inanıcak kadar salaksan bence iyi olmuş sana

• O reklamları görüp inanacak kadar salaksan bence iyi olmuş sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veym2 -- 9 Mayıs 2018; 16:28:16 >
  • Amacı olmayan grup İnstagram hesabı da bunların reklamını yapmıştı iyi para kaldırıyorlar demek ki

• Growth plus uzun vadede etki eden bir takviyedir, lutfen hemen umutsuzluga kapilip boyunuzun uzamayacagini dusunmeyin. Boy uzamasindaki artis 1 ila 3 yil arasinda duzensiz araliklarla devam edecektir. Umarim hayalinizdeki uzunluga kavusursunuz, bol sans.

• quote:

Orijinalden alıntı: veym2

O reklamlara görüp inanıcak kadar salaksan bence iyi olmuş sana
    Benim kullandığımı kim söyledi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.