Slm lar yaklaşık 4 aydır iPhone 4 kullanıyorum dün farkettim çektiğim fotoğrafların tarihini saatini goremedim Böyle bir olay hiçmi yok yoksa varda benmi bulamadım
aynı şeyi bende soracaktım siz sormuşsunuz ama cevap veren yok. sanırım gözükmüyor.
O zaman konuyu guncel tutmak lazim belki bilen birinin gözüne çarpar
Fotoğraf dosyalarına bilgisayardan sağ tık yapıp özellikler->özet->gelişmiş seçenekler yaparsanız fotoğrafla ilgili tüm tarih, saat, pozlama ayarları gibi detayları görebilirsiniz. Telefonun saat-tarihini baz alarak fotoğrafa işlenir bu veriler.
benim de merak ettiğim bi soruydu, tşkler cevap için
Orijinalden alıntı: igorparker Fotoğraf dosyalarına bilgisayardan sağ tık yapıp özellikler->özet->gelişmiş seçenekler yaparsanız fotoğrafla ilgili tüm tarih, saat, pozlama ayarları gibi detayları görebilirsiniz. Telefonun saat-tarihini baz alarak fotoğrafa işlenir bu veriler.
Hocam biraz geç oldu ama çok teşekkürler yeni gördüm cevabınızı
peki iphone da resim çekilir çekilmez altına yada kenarına işleyen yada kayıt eden bir program yokmu?
iphone'da çektiğimiz resimlerin gps bağlantısıyla nerede çekildiğini nasıl ayarlayabilirim yada öğrenebilirim.Bir bilgisi olan var mı?
Merhaba,
Bu timestap nasıl çalışır? resimleri bilgisayara gönderdikten sonra görmek mümkün o tamam da Iphone üzeridnen nasıl göreceğiz.. Benim Nokia da oldukça kullandığım bir durumdu aslında bu .. Gittiğimiz bir yerde bir resim çekmişsek ileride sohbeti geçtiğinde nezaman gitmiştik oraya diye bir durum olduğunda anında tarih saat dakika hatta saniyesine kadar görebiliyordun fotoğrafa atanan etiket üzerinden.
quote:
Orijinalden alıntı: cena10
iphone'da çektiğimiz resimlerin gps bağlantısıyla nerede çekildiğini nasıl ayarlayabilirim yada öğrenebilirim.Bir bilgisi olan var mı?
Location'u açık bırakmanız yeterli. Fotoğraflar dosyasından yerleri tıkladığınızda, fotoyu çektiğiniz konum haritada çıkar.
quote:
Orijinalden alıntı: igorparker
Fotoğraf dosyalarına bilgisayardan sağ tık yapıp özellikler->özet->gelişmiş seçenekler yaparsanız fotoğrafla ilgili tüm tarih, saat, pozlama ayarları gibi detayları görebilirsiniz. Telefonun saat-tarihini baz alarak fotoğrafa işlenir bu veriler.
Enlem boylam (koordinatlar bile var)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme