Şimdi Ara

Bu işlemci ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SÖYLEMEK İSTERİM Kİ SATIŞ YAPMAYA ÇALIŞMIYORUM BU KONUDA. BİLGİ ALMAM GEREK. GEREKSİZ YERE KONU KİLİTLENMESİN LÜTFEN!

Merhaba arkadaşlar benim 01.06.2011 tarihinde Casper'dan aldığım bilgisayarımın işlemcisini satmak istiyorum, bilgisayarın diğer herşeyini sattım birtek işlemci kaldı ancak hiç biryerden bilgi edinemedim.

http://ark.intel.com/products/52213/Intel-Core-i7-2600-Processor-8M-Cache-up-to-3_80-GHz işlemci bu.. Fatura, kutu ve garantisi falan yok haliyle. Satabileceğim taban ve tavan fiyatı söylerseniz sevinirim.

Saygılar, sevgiler.

• 350-400 TL arası.
  • Cidden okadar ediyorsa beni çok mutlu etti bu haber.. eminsin değil mi hocam?
  • k'lı versiyonu forumda 400-450 lira civarında satılıyordu. Sendeki düz versiyon olduğu için talep az olacaktır. 300 liraya rahat satılır diye düşünüyorum.
  • Teşekkürler, daha çok öneri bekliyorum :)
  • 330 gibi verirdim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CRIXUS kullanıcısına yanıt
    350 tl aşağı pek verme derim bence kullan bu işlemci baya iyidir i7 4790k falan alıncaksa satılmalı bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 350'ye gider
  • Peki bu işlemci kaçıncı nesil olarak geçiyor arkadaşlar?
  • 2. nesil i7 işlemci satmakla hayatının hatasını edeceğinde işlemci... manyakmısın sandy bridge i7 işlemci satılırmı 4770 alıp napacaksın soba niyetine kullanacakmısın ne ısınır ne sorun yaratır mis gibi işlemci i7 serisinin en sevdiğim işlemcisidir ve tek başına overclocksuz gtx780 bile besler ne diye satıyorsun saçmalama al bitane ekran kartı devam et 4770 alsan aradaki farkı hissetmezsin oyunlarda üstüne bide sıcaklık derdin çıkar niye bu işlemci 75 derece der durursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

350 tl aşağı pek verme derim bence kullan bu işlemci baya iyidir i7 4790k falan alıncaksa satılmalı bence

Sınavlara hazırlanacağım için tüm sistemimi satıyorum, yoksa kullanılacak işlemci tabii ki.. Bir sorum daha var, bu işlemci kaçınci nesil olarak geçiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

2. nesil i7 işlemci satmakla hayatının hatasını edeceğinde işlemci... manyakmısın sandy bridge i7 işlemci satılırmı 4770 alıp napacaksın soba niyetine kullanacakmısın ne ısınır ne sorun yaratır mis gibi işlemci i7 serisinin en sevdiğim işlemcisidir ve tek başına overclocksuz gtx780 bile besler ne diye satıyorsun saçmalama al bitane ekran kartı devam et 4770 alsan aradaki farkı hissetmezsin oyunlarda üstüne bide sıcaklık derdin çıkar niye bu işlemci 75 derece der durursun...

yeni bir işlemci almak için değil dostum, sınavlara hazırlandığım için
    Neslini napcaksın foruma i7 2600 satılır yaz kimse sormaz neslini meslini bilinen bir işlemcidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRIXUS

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

2. nesil i7 işlemci satmakla hayatının hatasını edeceğinde işlemci... manyakmısın sandy bridge i7 işlemci satılırmı 4770 alıp napacaksın soba niyetine kullanacakmısın ne ısınır ne sorun yaratır mis gibi işlemci i7 serisinin en sevdiğim işlemcisidir ve tek başına overclocksuz gtx780 bile besler ne diye satıyorsun saçmalama al bitane ekran kartı devam et 4770 alsan aradaki farkı hissetmezsin oyunlarda üstüne bide sıcaklık derdin çıkar niye bu işlemci 75 derece der durursun...

yeni bir işlemci almak için değil dostum, sınavlara hazırlandığım için

Kaldır depoya koy bilgisayarı işlemciyi neden satıyorsun manyak :D satılırmı o işlemci ömürlük kullan onu :D

Bende o işlemci olsa satmazdım. İleride kullanmak üzere bir kenara koyardım en kötü ihtimalle. Hatta i7 2600K işlemcim olsa işlemciyi öldürene kadar kullanırdım. Belki bir süre sonra su soğutma alır overclock yapardım. K serisi olanlar 5 GHz'e kadar çıkabiliyor zaten. Ama sizin işlemcinin overclock yeteneği yok K serisi işlemciler gibi. Ama yine de süper bir işlemci o.
  • ÖNERİLER İÇİN TEŞEKKÜLER
  • 2.el konusua bi göz atınız ciddi alıcılar cıkabilir.
    Detaylı bilgiler alabilirsiniz.

Konu:2.eL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 23 Ağustos 2014; 17:44:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.