Şimdi Ara

Bu işlemciler anakartım ile uyumlumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bi işlemci sipariş etmeye karar verdım Core™ 2 Quad Q6600 yada Core™ 2 Quad Q8200 sipariş etmeye düşünüyorum bütçemde ötürü anakartım gigabyte ga-945gcm-s2l fakat bu işlemciler anakartıma uyumlumu öğrenemedim.Anakartın sitesinde (http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2669) n/a=not support yazıyor ama o bios versiyonunun oldugu kısımda yazıyor acaba desteklemiyormu?.yardımlarınızı beklıyorum,okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan357 -- 6 Mayıs 2014; 13:43:04 >

• Destekler ve problem çıkartmaz. Anakartınız da seçtiğiniz iki işlemci de 775 pin. (LGA 775 yazar)

Ayrıntılı bilgi gerekirse belirtiniz, uzatmamak adına kısa kestim)
  • Çok büyük risk 1066mhz desteği var anakartın yani görüp unkown processor seklinde calısır ama calısır yada hiç görüntü vermez riske girmek istiyorsan dene :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Çok büyük risk 1066mhz desteği var anakartın yani görüp unkown processor seklinde calısır ama calısır yada hiç görüntü vermez riske girmek istiyorsan dene :)

O darboğaz yapar işlemciye diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Çok büyük risk 1066mhz desteği var anakartın yani görüp unkown processor seklinde calısır ama calısır yada hiç görüntü vermez riske girmek istiyorsan dene :)

O darboğaz yapar işlemciye diye biliyorum

Calisirsa sorun olmuyor ama 945 chipsette quad zor gorunuyo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.