Şimdi Ara

Bu işlemciye uygun kaliteli fan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim dual core e2180 bu işlemciye overlock yaparak 3.50ghz üstüne çıkıcam fakat bende şuan stok fan var ve 3.50ghz çıksam anında yanar işlemci bana 50-60 tlye bi fan önerirmisiniz e2180 uyumlu overlock yapınca ısınma sorunu yapmayan bi fan olsun

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=1125&Productid=bd100439

bu fanıda almayı düşünüyorum, alsam bi sorun olurmu overlock yapınca ısınma fln ?

• Fanla ilgili yorumlara baktım gerçekten iyi fan diyorlar stok fana göre %70 daha iyi soğutuyormuş, teşekkürler öneri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker
    bildiğim kadarı ile bu fan bütün işlemcilere oluyor bi bak istersen.

http://www.hepsiburada.com/Liste/sunbeam-core-contact-freezer-ultra-performans-islemci-sogutucu-sb-cr-cctf/ProductDetails.aspx?productId=bd99157&categoryId=1125&SKU=BD99157

amd x6 1100tyede olur mu bu fan acaba?

• sanırım bütün amd'lere oluyor ama bi araştırmanızda yarar var. ben x4 955 için almıştım.1100t ye olurmu bi bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erko merko

Fanla ilgili yorumlara baktım gerçekten iyi fan diyorlar stok fana göre %70 daha iyi soğutuyormuş, teşekkürler öneri için

fanı ben kullanıyorum. everest sistem kararlılık testinde 30 dk sonunda 51 derece sonuç çıktı. stok fan ile boş halde 49 dereceydi. testi yapmayı aklımdan bile geçirmedim. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguruyaniker

quote:

Orijinalden alıntı: erko merko

Fanla ilgili yorumlara baktım gerçekten iyi fan diyorlar stok fana göre %70 daha iyi soğutuyormuş, teşekkürler öneri için

fanı ben kullanıyorum. everest sistem kararlılık testinde 30 dk sonunda 51 derece sonuç çıktı. stok fan ile boş halde 49 dereceydi. testi yapmayı aklımdan bile geçirmedim. :D

ben stok fanla yapsam o testi 10 dk bile dayanmaz işlemci :D overlocklu olduğu için normal sıcaklığı 53 derece fln :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.