Arkadaşlar işlemcim dual core e2180 bu işlemciye overlock yaparak 3.50ghz üstüne çıkıcam fakat bende şuan stok fan var ve 3.50ghz çıksam anında yanar işlemci bana 50-60 tlye bi fan önerirmisiniz e2180 uyumlu overlock yapınca ısınma sorunu yapmayan bi fan olsun
sanırım bütün amd'lere oluyor ama bi araştırmanızda yarar var. ben x4 955 için almıştım.1100t ye olurmu bi bilgim yok.
quote:
Orijinalden alıntı: erko merko
Fanla ilgili yorumlara baktım gerçekten iyi fan diyorlar stok fana göre %70 daha iyi soğutuyormuş, teşekkürler öneri için
fanı ben kullanıyorum. everest sistem kararlılık testinde 30 dk sonunda 51 derece sonuç çıktı. stok fan ile boş halde 49 dereceydi. testi yapmayı aklımdan bile geçirmedim. :D
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
quote:
Orijinalden alıntı: erko merko
Fanla ilgili yorumlara baktım gerçekten iyi fan diyorlar stok fana göre %70 daha iyi soğutuyormuş, teşekkürler öneri için
fanı ben kullanıyorum. everest sistem kararlılık testinde 30 dk sonunda 51 derece sonuç çıktı. stok fan ile boş halde 49 dereceydi. testi yapmayı aklımdan bile geçirmedim. :D
ben stok fanla yapsam o testi 10 dk bile dayanmaz işlemci :D overlocklu olduğu için normal sıcaklığı 53 derece fln :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme