quote:Orijinalden alıntı: boorbilmeyen birisi elixirden biraz daha pahalıya alabilir.ama bu item resmen çöpp.glacier damage 35tamamen çöp.sadece ap var.para etmaz fazla.elixirden ucuz
quote:Orijinalden alıntı: fdaslantamamen çöp.sadece ap var.para etmaz fazla.elixirden ucuzAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: fdeniz_93 tamamen çöp.sadece ap var.para etmaz fazla.elixirden ucuz
quote:Orijinalden alıntı: fdaslantamamen çöp.sadece ap var.para etmaz fazla.elixirden ucuzAlıntıları Göster hiç 1 işe yaramaz emin ol 35 glacier damage ile milleti dondurmaz o silah elixirdan daha ucuzdur değilse bile ben almam
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyhiç 1 işe yaramaz emin ol 35 glacier damage ile milleti dondurmaz o silah elixirdan daha ucuzdur değilse bile ben almamAlıntıları Göster normalde daha ucuz tabi ki.ama bilmeyen biri bakar ap fazla.int felan veriyor uniq item diye çeker.belli olmaz bu oyunu oynayanların işi
quote:Orijinalden alıntı: boornormalde daha ucuz tabi ki.ama bilmeyen biri bakar ap fazla.int felan veriyor uniq item diye çeker.belli olmaz bu oyunu oynayanların işiAlıntıları Göster koy pazara gitsin nolcak
quote:Orijinalden alıntı: RevidaLkoy pazara gitsin nolcak Alıntıları Göster valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD:
quote:Orijinalden alıntı: EmrEx2valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD:Alıntıları Göster Eğer vermezse fazla zorlama derim. Ya merchanta koy yada yakmalık olarak kullan. 35 glacier damage gerçekten çok az.
quote:Orijinalden alıntı: EmrEx2valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD:Alıntıları Göster O staf beş para etmez 35 damege ile ne yapıcan adam mı dondurcan 500 m e verseler almam Elixir +7 al Bin kat daha iyi
quote:Orijinalden alıntı: PrEdAtoR20Eğer vermezse fazla zorlama derim. Ya merchanta koy yada yakmalık olarak kullan. 35 glacier damage gerçekten çok az.Alıntıları Göster Bir İşe Yaramaz Zor Satarsın Anca Oyunu Bilmeyen Biri Alır Anca
quote:Orijinalden alıntı: EmrEx2valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD:Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: EmrEx2 valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD: eğer vercekse bekleme derim
quote:Orijinalden alıntı: TarkanBeyBir İşe Yaramaz Zor Satarsın Anca Oyunu Bilmeyen Biri Alır AncaAlıntıları Göster Glass belt ve 5gb mi verecek O_o
quote:Orijinalden alıntı: crazyhunterquote:Orjinalden alıntı: EmrEx2 valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD: eğer vercekse bekleme derimAlıntıları Göster bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından
quote:Orijinalden alıntı: Purevilbes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından Alıntıları Göster YA YAZIYI YANLIŞ MI GÖRDÜNÜZ ONA GLASS BELT + 5GB VERİYORMUŞ ADAM
quote:Orijinalden alıntı: PasifiQ1sBackGlass belt ve 5gb mi verecek O_oAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack Glass belt ve 5gb mi verecek O_o Şöyle kekleri bi biz bulamıyoz
quote:Orijinalden alıntı: Raimondquote:Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack Glass belt ve 5gb mi verecek O_o Şöyle kekleri bi biz bulamıyoz Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind quote:Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack Glass belt ve 5gb mi verecek O_o Şöyle kekleri bi biz bulamıyoz
quote:Orijinalden alıntı: Purevilbes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper
quote:Orijinalden alıntı: Pantherus IVquote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süperAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper Onda haklısın bak
quote:Orijinalden alıntı: Purevilquote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper Onda haklısın bakAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Purevil quote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper Onda haklısın bak +10 olunca iş görür gibi bu staff sanki :))