hiç 1 işe yaramaz emin ol 35 glacier damage ile milleti dondurmaz o silah elixirdan daha ucuzdur değilse bile ben almam
normalde daha ucuz tabi ki.ama bilmeyen biri bakar ap fazla.int felan veriyor uniq item diye çeker.belli olmaz bu oyunu oynayanların işi
Eğer vermezse fazla zorlama derim. Ya merchanta koy yada yakmalık olarak kullan. 35 glacier damage gerçekten çok az.
O staf beş para etmez 35 damege ile ne yapıcan adam mı dondurcan 500 m e verseler almam Elixir +7 al Bin kat daha iyi
quote:Orjinalden alıntı: EmrEx2 valla şuan bi adam glass belt ve 5gb vercek bekliom onu bekle dedi :DD: eğer vercekse bekleme derim
bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından
quote:Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack Glass belt ve 5gb mi verecek O_o Şöyle kekleri bi biz bulamıyoz
quote:Orjinalden alıntı: GladyaBloodmind quote:Orjinalden alıntı: PasifiQ1sBack Glass belt ve 5gb mi verecek O_o Şöyle kekleri bi biz bulamıyoz
quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper
quote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper Onda haklısın bak
quote:Orjinalden alıntı: Purevil quote:Orjinalden alıntı: sertan322 quote:Orjinalden alıntı: Purevil bes para etmez dıyen arklara guluyorum sadece onun +7 olsa tam magelerın 72 skıll ı ıcın super bır ıtem ap acısından staff vurusundan baska bişeye yaramıo zaten hemde en degersizi elysıum yada hell blood olsa süper Onda haklısın bak +10 olunca iş görür gibi bu staff sanki :))