Şimdi Ara

Bu Kablo Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımdan aldığım stereo rca kablo var elimde.Ama zannedersem biraz profesyonel bi kablo.Çapı 1 cm e yakın ve üzerinde file benzeri bir kaplama var.
    Aşağıdaki resim orjinal resmidir.Marka model no yazmıyor üzerinde.
    Sorum şu ?
    Satmaya kalksam ne kadar eder.Satılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japan_umit -- 20 Temmuz 2010; 18:51:44 >

• 30 Tl.
  • Yok mudur başka cevap verecek olan?
  • Verildi ya..
    Daha ne bekliyorsunuz?
    Birisi 500 TL eder desin diye mi?
  • 20 TL ye rahat satabilirsin belki.
  • kağıthane iett garajında buluşup 20 tl den alabilirim.
    saygılar.
  • @rgokdemir arkadaşım hiçbir beklentim yok:) sadece satmak istediğim bi ürünün fiyatını öğrenmek istiyorum.Ne ucuz satıp zarar edeyim ne de fazla söyleyip gülünç duruma düşeyim değil mi. Marka model olmadığı için net üzerinden öğrenemediğimden bilgi sahibi olan arkadaşların fikrini almak için açtım konuyu.Bir kablyola köşe olmak gibi bir niyetim yok.Sorulan konuda fikrin varsa söylersin yoksa lüzumsuz yorum yapmazsın!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • markası modeli falan olsa biraz daha edebilir ama görüne 20 30 tl arasında gideri oldugu bence
  • merhaba ümit kardeşim kolay gelsin kızmakta haklısın.Ama şuda bir gerçekki başka ülkelerde müziğe gönül veren insanlar evindeki ses sistemini sadece kablolarına ciddi paralar harcarken bizler hala elektrikçiden
    bizler metresi 50 kuruşa kablo alıp hoparlöre vede pahalı cihazlarımıza bağlıyoruz sonrada diyoruzki yahu ses niye böyle berbat sonra eşten dosttan yardım istiyoruz.halbuki iyi kablo kullansak hem anfi hem hoparlör
    hemde biz mutlu olucaz.herneyse ikinci el sitelerinde son bir aydır senin resimdeki kabloların marka belirtilmiş olanlarına rastlıyorum fakat kabloların üzerinde marka yazı ile belirtilmemiş demekki her markanın üzerindeki şekil ve renklerden marka anlaşılıyor .fiyat olarak 75-250 tl arası fiyatlar isteniyor tabiki satanlar kıymetini biliyorlar.bu sitede bende dahil olmak üzere fazla bilgili değiliz ama arabalarda kullanılan
    kablo olmadığını söyleyebilir çünkü arabaya göre çok kısa yani bu profesyonel ev sisteminde kullanıldığını gösteriyor.yani ucuz değil.isteyeceğin fiyat sana kalmış ama 100-250 arası ilan ver eğer geçekten ediyorsa zaten alıcısı hemen olmasada senle anlaşır kabloyu alır.kolay gelsin

• ne kabloymuş ya,sor arkadaşına,nerden kaça almış,
    olmadı gg de 1liradan açık arttırma aç.
  • japan_umit bir beklentin yoksa , satın aldıysan aldığın fiyata ver.almadıysan sana veren arkadaşın maliyeti bellidir..ver kurtul..
    samanlıkta iğne aratma millete
  • Yardımcı olmak ve fikir vermek için cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
    Laf olsun torba dolsun diye yazan arkadaşlar beni anlamadılar sanırım...Her konuda bilene danışmayı tercih ederim ben ve bu konuda da bilen arkadaşlardan fikir almak istedim hepsi bu.

Bir de bildiğini zannedenler abuk subuk yorumlar yapmasa bu forum tadından yenmez.ama nerdeeee
  • kablo satıldımı ya :S
  • evet arkadaşlar kablo yu ben satın aldım. treeble yi biraz yükseltip bass i biraz kısmak zorunda kaldım biraz fazla geldi eskiye oranla gayet memnun kaldım bu arada ümit beye teşekkürlerimi sunarım
  • Memnun kalmana çok sevindim.Güle güle kullan.
    Ben teşekkür ederim hoşsohbet için.Yeri biliyosun yolun düşerse beklerim her zaman.
  • inş. oralardan geçtikçe uğrarım görüşmek dileğiyle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.