Şimdi Ara

Bu kadar da olmaz !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 Nisan 2007 de hacklenen account'um ile baya bir savaş verdim ve sonunda bana geçici bir şifre verilip yeni şifre belirlememi isteyen Blizzard, oyuna tekrar dönüşümü sağladı. Oyuna girdikten sonra GM e ticket attıktan sonra kayıp itemlerim ve param hakkında bilgi verdim. Ertesi günü şok haberi alınca beynimden kaynar sular döküldü. Blizzden gelen mail, accountumun tamamen kapatıldığını bildirdi. Gerekçe olarak online takas işlemlerine girdiğim yazılmış. Online takas'tan kasıtları gold alıp-satmak olsa gerek. Halbuki benim böyle bir iş ile uzaktan yakından asla alakam yok. Ama şunu biliyorum, acc hacklendiği sırada charımı kullanan bu aşağılık herifler bizim charı resmen farmbot yapıp bir zindanda sürekli gold farmlıyorlardı. Bu durumu arkadaşlardan öğrendim. Arkasından Blizz e mail attığımda, "neden bu oldu, neden hesabım tamamen kapatıldı" diye yazı yazdığımda başka bir mail aldım. Bu mailde ise "teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için, en kısa zamanda işleminizi gerçekleştireceğiz" yazıyordu. (Kaybolan itemlerim hakkında GM anlattıklarımı mail yoluyla da benden istemişlerdi. Buna istinaden gelen bir yazıydı bu).

Şimdi anlamadığım şu. Bi Blizzard Europe Administrator Team imzalı mail de "hesabınız iptal edildi" diyor. Diğer bir Blizzard Europe Administrator Team imzalı bir mailde de "işleminiz en kısa zamanda gerçekleştirilecektir" diyor.

Bu adamların hangi dediğine inanayım? Biri bişey diyor öbürü başka birşey diyor.
    1.5 yıllık emek harcadığım, gecemi gündüzüme karıştırdığım bu hesabı bir anda nasıl kapatırlar?
    Ben bu oyunu orjinal almışım, güvenlik garantisi vermişler, başka oyuncuların acc leri hacklendiğinde şifreleri geri verilirken benimki neden direk iptal ediliyor ?

Arkadaşlar bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Oyun artık benim için oyun değil bir hak meselesi.
    Bu konuda gerekirse tazminat davası bile açacağım bu firmaya. Kimseye hakkımı yedirmedim, yedirmeyi de düşünmüyorum.

• artık online oyunlarda güvenlik denen olay hiç klamadı işallah artık düzeltirler
  • bir sorun olacağını sanmıyorum. farm bot yapılmış diyorsun, bunu araştırmalarını iste, hangi ip ler ile giriş yapılmış, senin ip lerinle karşılaştırılsın vs.
  • vala mail bombardımanına tut yarıyo yani benimde charım aşka bi sebepte a yamişti ama hatalı bandı mil yağmuruna tuttum ve isptladım benin hata yapmadığımı baya baya bi geçte olsa açtılar ne diyom kolay gelsin ve sabırlı ol
  • eger benım acc hacklenırse bır ıkı maıl atarım baktım boel bole dırek sılerım oyunu had e ben kacar derım cunku zaten nefret edıyorum ama bırakılmıyor ugrastık dıye vesıle olmus olur ni tekım boyle banlanıp bırakmıslıgımda var bos yere hıc aramadım hade by dedım ben kaybetmedım onlar kaybettı sen bısey kaybetmıyosun hatta kazanıyosun suan kaybedenler bızız
  • bu isin arkasını bırakma derim. eğer haklıysan eninde sonunda hesabın açılacaktır burası k2 değil.
  • benimde bi arkadaşda banlandı karakteri satın aldım dedi güm. partiye almıyorlardı güya iş yaptı ben o değilim diye .öle böle yazdık yazdık açacaz açıldı az kaldı haklısın 1 aydır yok açmadılar hala
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeter07

vala mail bombardımanına tut yarıyo yani benimde charım aşka bi sebepte a yamişti ama hatalı bandı mil yağmuruna tuttum ve isptladım benin hata yapmadığımı baya baya bi geçte olsa açtılar ne diyom kolay gelsin ve sabırlı ol

Sabırlı olacağım dostum. İsterlerse geri vermesinle acc yi ama çok pis uğraşacağım bu adamlarla. Herşey ortada çünkü. Charımı Farmbot olarak kullanan adamların ip si belli, benim ip'im belli. Kontrol ettircem. Haklı çıktığım görülecek, inşallah o zamana kadar benim acc yi geri vermezler o zaman avukatımla muhattap olacaklar.Amacım sadece oyun oynamak, şu düştüğümüz hallere bakın. Ağrımayan kafam ağrıdı resmen. O kadar hile hurda yapan adamların acc si kapanmıyor, bizim acc hacklendi diye kapanıyo. gözümün önünde aptal aptal robot gibi hareket bir sürü char gördüm, gece gündüz farm yapıyordu. GM e defalarca ticket attık bunlarla ilgili hiçbir işlem yapılmıyor bizim şifremiz çalınınca adamlar kısayoldan hesabı iptal ediyorlar. Böyle saçma sapan birşey görmedim hayatımda. Rezillik resmen. Bir de bilmem kaç bin kişiyi banladık diye reklam yapıyorlar. Allah bilir yarısı masum oyuncuların accountudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziya13 -- 21 Nisan 2007; 14:06:31 >

• Korkmaya başladım artık bende hacklencem diye.Çogaldı böyle şikayetler.Blizzin önlem alması gerek bir an önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.