M2 DE EMC DE PAZARA CHAR BIRAKTIM KAHVALTI ETTİM GELDİM Bİ BAKTIM ÖLMÜŞÜM NP YA DA EXP GİTMEMİŞ HİÇBİRŞEYDE VURMAMIŞ SADECE DAMAGE GÖSTERİYOR BİR KAÇ KİŞİDE PM BİLE ATMIŞ BURDA NASIL ÖLDÜN DİYE BU NEDİR SS DE KOYDUM
up herhangi bi fikri olan yok mu ? ilk defa başıma geliyo.
Bug KO da oynuyoruz bu tür şeyler normal dua et exp np gitmemiş
merak ettim sadece damage gösteriyo hiç başına gelen de yok mu ?
benim başımada gelmişti ama np gitti
ben hiç bişey kaybetmedim para da aynı duruyo sadece damage gösteriyo kafama acayip takıldı
dostum senı bi koxper yıkmıs nasıl olmussa bilmiyorum yoksa senın başka şekil yatman mümkün değildir. sencE?
koxp falan değil içeri tw çekmişlerdir ezükler
ilk defa başıma geliyo görünce gm fln bişey mi yaptı gibisinden soru sordum kendime de koxper beni nasıl öldürdü onu anlayamadım nasıl oalbilir ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
resme baksana ama ne vurduğu yazmıyo sadece damage gitmiş tek atmış bana olan ne ise tw fln değil durduk yerde yatmış char kafayı yicem ne oldu acaba
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
tw çekmiş olsaydılar exp giderdi ama adam exp we np gitmedi yiyo
benim de başıma geldi bir kere. maradonda tezgah kurmuştum bi geldim adam yatmış we sürekli damage işareti wardı we de np gitti.
az önce arkadaşımada olmuş oda şimdi bunu düşünüo nası yattım die
iLginç . BugKO .
oyunun iyice b*k u çıktı daha neler olur kim bilir durduk yere ölüyoz lwl fln düşmeye bşlarda yakında ya da yaratıklar clan kurup bizim townu basar daha neler neler
ama bilgisi ya da ne olduğunu bilen biri varsa bi yorum yazsın bişey desin kafamı çok kurcalıyo bu
ilginç bişi benimde başıma gelmişti direk kalktım umursamadan bide taaa cleaver görevinin orada yattım :S
ya bug ya da şımarıklar kapıya tw felan cektiler ama galiba bug bir kere d1 de karuslar bizi bastıktan soora karusun bugu beni kesmişti np de gitmişti bufg galiba
kesin bi adı yok şimdi bunun öyle mi yani ?
aga aynısı banada oldu ke zamanında eslanta ışınlandım hiç bişe wurmamış ama exp te gitmişti bende
hocam tek atmışlar sana.bilmem ama yeni bir bug olabilir bu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme