madem o kadar masraf yapmışsınız uzun bir süre binin derim
bu kadar masrafın üstüne sadece kullanmak kalmış yeni bir maceraya atılmayın bence...
selam benim anlamadığım satacak iseniz neden bu kadar masraf ettiniz? evet 2. el alınan bir arabaya uzun zaman binilecekse hangisi olursa olsun masraf etmek kaçınılmazdır siz belki biraz fazla masraf etmiş olabilirsiniz ama binmek için aldıysanız sorun yok bence aracınıza güle güle binin araba demek masraf demek vergileri söylemiyorum bile kısacası aramıza hoşgeldiniz
VERDİĞİNİZ HER CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER arkadaşlar pek bir bütçem kalmadı arabaya ayıracak satarsam yine 10-15 bin arası alırdım ama şu yazdıklarınızdan ve kazık yememmin verdiği tecrübe ile satmaktan vazgeçtim aracımı sonuçta 0 motor diyo herkes arttık binelim. Başka bir sorumda bu rektefe olmuş motor nasıldır nedir yaptırdım servisede bugün bi baktırdım arabaya motor şahane olmuş dediler. yanlış anlama hocam 4 binden aşşağı yapmazdık bu işi dediler.
sizin deneyimlerinizi alabilirmiyim acaba bu konuda 0 motor birde hidrolik direksiyonda bi sertleşme hissediyorum direksiyon hidroliği normal neden olabilir sizce yoksa psikolojikmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: danydarco1983
VERDİĞİNİZ HER CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER arkadaşlar pek bir bütçem kalmadı arabaya ayıracak satarsam yine 10-15 bin arası alırdım ama şu yazdıklarınızdan ve kazık yememmin verdiği tecrübe ile satmaktan vazgeçtim aracımı sonuçta 0 motor diyo herkes arttık binelim. Başka bir sorumda bu rektefe olmuş motor nasıldır nedir yaptırdım servisede bugün bi baktırdım arabaya motor şahane olmuş dediler. yanlış anlama hocam 4 binden aşşağı yapmazdık bu işi dediler.
sizin deneyimlerinizi alabilirmiyim acaba bu konuda 0 motor birde hidrolik direksiyonda bi sertleşme hissediyorum direksiyon hidroliği normal neden olabilir sizce yoksa psikolojikmi ?
Nacizane tavsiye ustanı da değiştir birde 6 - 7 ay sanayiye uğrama anlaşılan aracına titriyorsun ustalarda bunu bildigi için her gittiğinde yeni bir masraf açıyor sana ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme