Ürün de l dac yok arkadaşlar ayrıca adı geçen bası daha önde gibi daha çok gibi lanse edilen sennheiser kulaklığın da bas sesi yanlış olması gerektiği gibi değil ve ses tonlaması da yanlış saygılarımla.
teşekkürler, özüne iyi bak ve en çok onu dinle.
senin maaş ne kadar usta beğendim odanı internet kafe gibi MaşAllah
gayet iyi gider bataryası bence. bende sony nin bluetooth sbh20 si vardı 5 sene bilfiil kullandım şu sıralar 1 saat içinde dıt dıt ötmeye başlıyor. Tabi tws lerin batarya kapasitesi daha düşük o kadar uzun seneler kullanılmaz o yüzden vereceğiniz parayı 3 seneyi geçmeyecek bir kullanım için vereceğinizi göz önünde bulundurun.
Yaklaşık 1 aydır üst modeli olan WF-1000XM3 kullanıyorum ve gayet memnunum diyebilirim.
Codec konusunda LDAC ve aPTX desteği, kullandığınız modelde ve XM3 de bulunmuyor. Resmi sitesindeki bilgiye göre; her iki modelde de sadece AAC ve SBC mevcut ama ses gayet başarılı diyebilirim. 360 derece ses sadece belirli programlarda desteği var diye belirtmekte fayda var. Mesela Spotify buna destek sunmuyor ve destek vermeyi düşünmüyorlar bile. TIDAL destek veriyor ama dinlenebilecek 360'lık parça kataloğu sınırlı.
Bu arada 360 derecelik ses özelliğini kurarken kulaklarınızın fotoğrafını çekmesinin nedeni kulak kanallarınızı analiz etmesinden dolayı, ama videodan gördüğüm üzere kulağınızda kulaklık takılı iken bu ölçümü yaptınız. Belkide sadece nasıl olduğunu göstermek içindi bilemiyorum tabi.
Gürültü engelleme kısmına gelince, düşük frekanslı sesleri gerçekten güzel engelliyor fakat orta ve yüksek frekanslara birşey yapamıyor gibi. Uçakta seyahat ederken motor sesini engelliyor.
XM3 benim beklentilerimi gerçekten karşıladı diyebilirim. Kolay gelsin.
Burakta youtubera bağlamış eski ciddiyetli videolar gidiyor :D
biri bana şunu desin oyun oynarken seste gecikme varmı yok mu ?
Haylou GT1 Plus modelini de inceler misiniz?
831 liralık keriz silkeleme videosu.
Athlon 64 zamanları burada çok sağlam bir tayfa vardı. adamlar kendi soğutma sistemlerini yapardı. Ben de o zamanlar termodinamiğin T sinden haberim yok. Adamlara odasıcaklığı 24 derece iken işlemcinin 21 derecede çalıştığını iddia ederdim. Neyse sonradan öğrendik termodinamik nedir.
Bu kılıf da öyle bişey. telefonun kendi sensörlerinden baksan anlarım. kılıftan ve ekrandan sıcaklık ölçmek nedir arkadaş.
Sennheiser hd800 alıp youtube dan video dinleyen adamdan bu kadar olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme