Şimdi Ara

Bu kadar ünlü adamların civcivli anlarını bılen varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: İceFrosT

Onlar direk 70 lwl oldular(Edit char saolsun)

Hitmachine sen misin nerden biliyon edit olduğunu sallamayın edit diye burda bi sürü kişi onlarla beraber trollde kasmış atmayın edit diye yapmışsa dupe yapmıştır en fazla
    Kardeşlerim ben olympiada oynadım bu elit adamların hepsini tanıyom beraber kastık çoğuyla editler sonradan geldi bi kere lvl 70 edit daha duymadım ben 62 den +8 raptorlu stli gördüm ama LVL 70 ne gördüm ne duydum işiniz gücünüz çamur atmak
    Olympiadaki redkit Cecilla(İlk hallerinin videosu var ben vermiştim linki) Todos bunlar editmi daha bi sürü 70 var
    Beramus ares diez nerdee olympia nerde açılalı daha 1 sene anca oldu Öbür adamlar 70 olamadılar olympiadakiler oldu demi Ne güzel bi mantık ya çok zekisiniz kutlarım sizi(Senin gibi düşünenleride kastettim Sadece sen alınma)
    NE KADAR AZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ona buna çamur atacağınıza oyununuzu oynayın
    Daha fazla edit lafını duymak istemiyorum size bi faydası yok En iyi Serverlardaki ilk 10 daki adamlara çamur atmak onları değil sizi küçültür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immo64 -- 11 Temmuz 2006; 18:01:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: immo64

quote:

Orjinalden alıntı: İceFrosT

Onlar direk 70 lwl oldular(Edit char saolsun)

Hitmachine sen misin nerden biliyon edit olduğunu sallamayın edit diye burda bi sürü kişi onlarla beraber trollde kasmış atmayın edit diye yapmışsa dupe yapmıştır en fazla
    Kardeşlerim ben olympiada oynadım bu elit adamların hepsini tanıyom beraber kastık çoğuyla editler sonradan geldi bi kere lvl 70 edit daha duymadım ben 62 den +8 raptorlu stli gördüm ama LVL 70 ne gördüm ne duydum işiniz gücünüz çamur atmak
    Olympiadaki redkit Cecilla(İlk hallerinin videosu var ben vermiştim linki) Todos bunlar editmi daha bi sürü 70 var
    Beramus ares diez nerdee olympia nerde açılalı daha 1 sene anca oldu Öbür adamlar 70 olamdılar olympiadakiler oldu demii Ne güzel bi mantık dimi
    NE KADAR AZ DÜŞÜNÜYORSUNUZ ona buna çamur atacğınıza oyununuzu oynayın
    Daha fazla edit lafını duymak istemiyorum size bi faydası yok En iyi Serverlardaki ilk 10 daki adamlara çamur atmak onları değil sizi küçültür

son nokta

• quote:

Orjinalden alıntı: comletere

HAYIR BEYLER BEN 0000000 NIN 69 LWL LIK HALİNİDE BİLİORUM ZERO EDİT ÇAR DEİL OLMAYACAKTA

lan daha 0000000000000000000000000000000000000 ..ku yiyonuz adam dinine küfretti onu savunma daha edit işte lvl 69 char edit olamazmı

• Bi üstündeki postu bile okumayan adamları düzeltmeye çalışıyom
    Daha napiyimki ha duvara konuşsam daha iyi en azından beni dinler. Buna rağmen tersine konuşmaz
  • Edit charlar 70 lvl den düşme olur 70 skilline sahiptirler ama genelde GM 70 ten 65 e falan düşürüp öle verir Diğer yandan 000000 ve f9 un edit olduğunu düşünüyorum ful +8/15 shel set giyen bi asaslar spear dd falan takan 000000 ın attackları nasıl aynı olur takı demeyin cypher daki bir asastan bahsediorum
    Ezik haller derseniz LeaveMeAlone u bilenler wardır cypherdan ben onun benden daha düşük lvl deki halini hatırlıyorum ::dark:: clanındaydık 2 mizde ama sonradan bi yok oldu geldiğinde 64 tü bizi aposta solo kasıodu
    Cypher da biçok 70 lvl in 60 tan düşük halini hatırlıyorum ama ss almadım zaten o zamanlar cafede takılıodum 2 aydır evde oynuorum bildiğim şu an 70 olan ezikken gördüklerim cypher da :::esc:::
    ncs li KimiRaikonen BuBBa NonShallSurvive McFly DeathCanScream

• Name Change Scroll die bişey bilir misiniz?
    edit medit hikaye mayk bunlara gerek yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarokyar

Bak yaptığın oldumu onlar hiç bir zaman cülük olmadı doğuştan 70 level ler ama doğdukları zaman knight yoktu sonradan oynamaya başladılar.charları bi açmışlar aa 70

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.