+++ olarak 6-7 tane demon horse yi bi arkdasla kesdık olmuo
öf yinemi aynı geyik ya full str mi full int mi kadar baydı bu türk türke böyle yaparmı olayı..çokta iyi olmuş yapanada helal olsun..habire bu bir oyun ya takmayın bu kadar diyosunuz ama iş buna gelince oyun olduğu unutuluyor heralde..ben merak ediyorum bu oyunu oynayan herkes türk olsa nolucak artık kimse kimseye saldırmaz kardeş kardeş oynardınız heralde..abiler sawaşta değilsiniz hadi birleşelim türk birliği falan filan gerek yok buna bunun bir oyun olduğunu bu tür şeylerde farkedin bence...neyse şimdi alıcağım cewaplarıda tahmin edebiliyorum hadi kolay gelsin size..
haklısn ama işte herkes bu kadr kolay bakmıyo, birş ban abi neden türklere dalıyosun dese kardeşim bu bir oyun diye anlatmaya çalışsam satler geçer.. rahatsız olanlar olduğu için saygıdan saldırmıyorum şahsen.. we bu oyun bile olsa ben gdip hunter kıyafeti gyip beni ard arda 4kere ölüren thf e her seferinde sadece güldüm çnkü ewt bu oyun we kaybediceğimiz weya kazanacağımız bişey yok gerçek hayatla ilgili.. eğer gerçek hayatta saygımız warsa oyunda da bu kurallar içinde dewam ederiz ki bu insanlık görewidir...
kardeşler bu adam yalancının teki benim yanımda yeniçerilerden pearce vardı ben hem kervan yapıyodum bu adam nasıl saldırayım yalan mı fuat yalansa söle hadi hem bi de senden onun adına özür diledim o kadar küfür ettiğin halde yalnız sen insan değilmişsi n ben insanlık yapıp onun adına senden özür diledim... SeNi göremiyorum kaçgünden beri konuşcam oyuna gir sen insan deilsin olum biz insanlık yapıp senden diğer guildeki pearce adına özür diledim ama senin napmaya çalıştığını çok ii biliyorum.hem bi de seninle barışmıştık ne bu böle foruma ilan verion tmm sen çatışmak istiyosanda gel çatışırız sana yalnız şunu söliyim bi daha benim ya da başkalarının hakkında foruma yalan dola n şeyler yazarsan gerisini sen düşün
server :greece lvl 35 job : tif trader Guild hepsi karışık ittifak bak son kez sölüyorum bende buraya yazı yazdığını arkadaşlardan öğrendim arkadaşlar buna inanmayın yemin ederim ki allah şahidim olsun ben saldırmadım buna diğer guilden saldırdılar ve teke tek pearce isterseniz konuşun beni burada yalan dolan şeyler yazarak insanları kışkırtmak istiyo bi de bundan özür diledim başkasının adına arkadaş oluştuk friend listemde bile var
Yaw ben türk-yabancı ayırmıyorum ve bilmem neden saldıramıyorum.Kendime göre birini bulamıyorum.Ya çok yüksek yada çok zayıf oluyor...
beyler fazla suçlamayın insanları bu bi oyun FUATIN da ne kadar yalancı birisi olduğunu gördüm yalnız şunu söliyim karşıma çıkmasın yeter beim ismimi buraya taşıdı arkadaş olarak
KiNg_İMotEp sade bunlarr pearcede dürüst olan herkes benim arkadaşımdır sonuçta bu bi oyun zamanında türkler beni de vurdu mesela isim vermiyim mallarımı çaldı en azından bi insan ress verir ben söliyim fazla uğraşma istersen benimle ve başkalarıyla
oyununu adam gibi insan gibi oynucaksan oyna orada burada lag lag yapma
peace_tr bizim guildden fuata soyuna sopuna
Dr4g0NP0w3r peace sadece senin guildinden diye onu haklı çıkaramassın kardeş King_imotep e de sorabilirsin onun neler yaptığını Dr4g0NP0w3r Ayrıca King_imotep sende kusura bakma özür dilediğin senin büyüklüğündendir bende özrünü kabul ettim kusura bakma
NOT:Dr4g0NP0w3r ın soyuna sopuna lafını kullanmasından pek hoşnut olmadım değiştirilirse sevinirim!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: nikox17
beyler fazla suçlamayın insanları bu bi oyun FUATIN da ne kadar yalancı birisi olduğunu gördüm yalnız şunu söliyim karşıma çıkmasın yeter beim ismimi buraya taşıdı arkadaş olarak
KiNg_İMotEp sade bunlarr pearcede dürüst olan herkes benim arkadaşımdır sonuçta bu bi oyun zamanında türkler beni de vurdu mesela isim vermiyim mallarımı çaldı en azından bi insan ress verir ben söliyim fazla uğraşma istersen benimle ve başkalarıyla
oyununu adam gibi insan gibi oynucaksan oyna orada burada lag lag yapma
Kardeş kullandığın sözlere dikkat edersen sevinirim Benim söylediklerimin 1 kelimesi bile yalan değildir !!Bunların yalan olmadığını sende çok iyi biliyorsun!
fuatmısın nesin gel pvp yapalımda rezil ediyim seni.bebe sanane türksün die dalmıcakmı alla alla illa burda sölemenmi lazım 2 saat sorcakmı yabancımıısn die.
not:fuat nick ver karşıma çıkma kıyafetim olmassa bile pk yaapmca lol
Bu OyUN BÖLE gitmez bazıları yalan dolanla oynuyo bende oyuna girip işleri bitircem artık acıma yok ben hiç bi türke vurmadım ama bundan sonra birsii iftira atsı n ne olursa olsun karısına çıkacak her türlü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme