Şimdi Ara

BU KADARI FAZLA!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence hiç bulaşmayın klonlama olayına. Şahsen bir telefon için böyle bir riski göze almazdım. İmei klonlamanın çok ciddi bir suç olduğunu sizlerde biliyorsunuzdur. İmei klonlamanın tespit edilip edilemediğini bilmiyorum ama tespit edilirse kaçakçıları cezalandıramayan resmi kurumlar acısını sizden çıkarabilir.
  • kendilerince haklı hiçbir yanını göremiyorum ben.... spot telefonları ben getirmedim tr ye ben satmadım bu işin balını ben yemedim... şimdi çok daha yasal bir iş yapalım diyoruz bu seferde devlet mani oluyo... gelde o zaman ime değiştirme... insanı suça teşvik ediolar yaw
  • Arkadaslar benım de basımda aynı sorun var fakat ....gercekten bu olayın maliyeti tukecıye kesılıyo.Hadi dıyelım kesılsın.!!!bır bedelı olsun ve vatandası ugrastırmasınlar.ne bıleyım 75 ytl desınler deyecek telefonlarımızı kaydedelım.bu ısı yapan ınsanlar bu sekılde para kazananlar telefonları kaydettırıp yıne zarara ugramadı zarara ugrayan yıne vatandas.elde kalan telefonların kıme ne yararı olacak ki.bır bedel karsılıgında kayıt sorununu halletsınler.Bende bır cok ulke gezdım bızde ki uygalamyı gormedım duymadım.vergı kazancı vss vsss anlıyorum ama elde kalanlar mıllete gırıyo....devletımız kendı cıkarlarını koruyacak tabıkı ama ınsanlarını korıyacak bence.....saygılarımla dijitalangel
  • harbiden bi yakalarlarsa kloınu yapanı isi yas

yok su kadar para

su kadar hapis filan filan
  • Faturası nerde ki telin alabilirmisin yoksa fatura alma gibi bi şansın yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 5 Temmuz 2006; 4:45:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugurcan

ya iyiki yurtdışından telefon aldım yaa!!! çıkarmadıkları sorun bırakmayacaklar bana...! ankara istanbul türk telekominikasyon bölge müdürlüklerini aradım yurtdışından ailem gelecek telefonlardan tekini bırakacaklar diyorum kadın bana faturası lazım diyor...! garanti belgesi var ama faturası şuan yok diyorum kadın imkansız o zaman kullanmanız diyor!!! ya ne kadar saçma bişi bu yaa!!!!!!!

var mı böle saçmalık insanları kar etmek için mağdur duruma düşürmek nasıl bişi ya! spotları engellemek için yapmış olabilirler eywallah ama bariz bir şekilde yurtdışından alınan bir telfonu garanti belgesiyle nasıl kaydetmezler ya!!! yurtdışında birçok ülkeye gittim böle bir saçmalık görmedim.... orange, swisscom,sunrise, bunlarda bir gsm operatörü değiller mi neden onlarda kayıt altında gözük müyor?? resmen çalıntı muamelesi yapıyorlar... sanki ben her aldığım cihazın faturaasını cüzdanımda taşımak zorundayım nasıl bir işdir bu????

şimdi ne yapacağımı şaşırdım D600 elimde patlayacak!!! ama şu saçma sapan yasalara dayanamıyorum artık!!! bıktırdılar beni pes ettirdiler ya!!!

Türkiye'ye hoş geldin

• quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

Orjinalden alıntı: bugurcan

ya iyiki yurtdışından telefon aldım yaa!!! çıkarmadıkları sorun bırakmayacaklar bana...! ankara istanbul türk telekominikasyon bölge müdürlüklerini aradım yurtdışından ailem gelecek telefonlardan tekini bırakacaklar diyorum kadın bana faturası lazım diyor...! garanti belgesi var ama faturası şuan yok diyorum kadın imkansız o zaman kullanmanız diyor!!! ya ne kadar saçma bişi bu yaa!!!!!!!

var mı böle saçmalık insanları kar etmek için mağdur duruma düşürmek nasıl bişi ya! spotları engellemek için yapmış olabilirler eywallah ama bariz bir şekilde yurtdışından alınan bir telfonu garanti belgesiyle nasıl kaydetmezler ya!!! yurtdışında birçok ülkeye gittim böle bir saçmalık görmedim.... orange, swisscom,sunrise, bunlarda bir gsm operatörü değiller mi neden onlarda kayıt altında gözük müyor?? resmen çalıntı muamelesi yapıyorlar... sanki ben her aldığım cihazın faturaasını cüzdanımda taşımak zorundayım nasıl bir işdir bu????

şimdi ne yapacağımı şaşırdım D600 elimde patlayacak!!! ama şu saçma sapan yasalara dayanamıyorum artık!!! bıktırdılar beni pes ettirdiler ya!!!

Türkiye'ye hoş geldin

evet dakka bir gol bir olmus hatta :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.