Şimdi Ara

Bu kadarıda olmaz dedirticek kadar var!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • masallah daha ne dıyım oyun bıtmıs hala adamlar boyle bı oyundan para kazanabılıyo ya
  • dupe şuan hala var ama piyasa iiyice yerlerde sürüneceğine itemler hala çok pahalı :S

NoT. Dieste Her 10 Kişiden 1 inde +9 item çok nadir olsada +21 item (benim gördüğüm +21 hb ve +21 asas çitin donluk)

Her 5 kişiden 1 inde +8 item bulunmakta...

YENİ BAŞLIYACAKLARA Bİ TAVSİYE SAKIN AMA SAKIN İTEMİNİZ YOKSA DİES TE OYNAMAYIN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 15 Ekim 2009; 14:57:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elky

Dupe her zaman oan bir şey değildir, ne zaman GB pi,yasası aşağı yönde hareket ediyorsa bilinki DUPE vardır. DUPE olmayan ir ortamda olması gerken GB fiyatı Normal servelr 7-10TL arası, En son açılan Server(lar) 10-20TL arası.

Sonuç,

Şuan PARA/BUS dupesi mevcut, G1 deki açık sebebiyle Premium BUG mevcut. Üzülerek söylüyorum ki ben bu kez yapamıyorum

Sanada Yazık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

quote:

Dupe her zaman oan bir şey değildir, ne zaman GB pi,yasası aşağı yönde hareket ediyorsa bilinki DUPE vardır. DUPE olmayan ir ortamda olması gerken GB fiyatı Normal servelr 7-10TL arası, En son açılan Server(lar) 10-20TL arası.

Sonuç,

Şuan PARA/BUS dupesi mevcut, G1 deki açık sebebiyle Premium BUG mevcut. Üzülerek söylüyorum ki ben bu kez yapamıyorum

Sanada Yazık..

neden yazıkmış adama ben bilyim dupe iini bende yaparım. Bu oyunda yapan değil yapmayana yazık..

• quote:

Orijinalden alıntı: yasr347

quote:

Orijinalden alıntı: Dayfordie67

quote:

Sonuç,

Sanada Yazık..

neden yazıkmış adama ben bilyim dupe iini bende yaparım. Bu oyunda yapan değil yapmayana yazık..

Walla dupeyi bi bulsam gözüne gözüne vurrum..

• adamın kalcak doğru düzgün evi yok gitmiş nelerle uğraşıyor.
  • sence ev mi orasu :D

herif ofis kurmuş kalcak evi yok diyorsun :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.