Artık zorlamıyorum çünkü bu soruyu bana soran salak ta bilmiyo cevabı..
quote:
Orjinalden alıntı: ::_Kosov@lı_::
Artık zorlamıyorum çünkü bu soruyu bana soran salak ta bilmiyo cevabı..
Kağıdı okuyanlarda (Bizim Gibi) kadının yazdığından birşey anlamıyorlar."Tanışabilirmiyiz? kısmını okuyorlar.
Anne ve Babaları Evlatlıktan Redediyor.Çünkü O yaşa Gelmiş Adamın "Tanışabilirmiyiz?" Yazılı Bir Kâğıt Vermesi Onları Şaşırtıyor ve Üzüyor Oğullarıda Olayı Açıklayamadan Kapı Dışarı...
Arkadaşı Bir Daha Benimle Konuşma Diyor Çünkü Birlikte Büyüdüğü Birine Hakaret Edercesine Böyle Bir Kağıt Uzatıyor "Tanışabilirmiyiz?" Diye...
Karısı Boşanma Davası Açıyor.Ama 2 Sebepten Ötürü;
1-Onca Yıllık Karısına Başka Bir Kadınla Birlikte Olduğunu İma Etmesi...
2-Karısına Üstüne "Tanışabilirmiyiz?" Yazılı Kısımdaki Bölümü Okutturması...
Doktor İntihar Ediyor Çünkü Doktor G*y'dir... Ve hiç Tanımadığı Bir Adam Gelip "Tanışabilirmiyiz?" Yazılı Bir Kağıt Uzatıyor. Tüm Sırrının O Mertebeye Gelmesi, Adamın Herkes Tarafından Ne Olduğu Öğrenilip Yaşamının Faciaya Dönmesinden Korkup Paniklemesindendir (birde adam tipsiz )
Hırsızlar Parayı Geri Koyuyorlar Çünkü Onlarda Bu Kağıdığın "Tanışabilirmiyiz?" Kısmını Okuyorlar ve Bu Kağıdı Bırakanın Bir Polis Olduğunu Onları İzlediğini ve Alay Edercesine Oraya Bıraktıklarını Düşünüyorlar ve Parayı Bırakıyorlar...
baska foruma koydum cevaplasınalr dıe bunu soledıler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme