Şimdi Ara

Bu Kağıtlar ne İşe yarar Öğrene bilirmiyim....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img520.imageshack.us/my.php?image=adszja0.jpg

Bu sık sık görüyorum pazarda ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum bir bilginiz var ise söyleye bilirmisiniz bide bu itemler nerden Çıkar bir bir sorum daha olacak bus kağıtları nerden çıkarıyorlar ondan bilgi alabilirmiyiz .... CEVAPLARINIZI bekliyorum ...

• yanı patch geldıgınden beri ko oynamıyorum ama bus en kolay hop goblınden düsüyor ve 55 lvl ustu butun charlar kolayca kesebılır hop goblını
  • delosun 20. katından alınıyor ucuzdan alıp satıyorlar sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyunus87

http://img520.imageshack.us/my.php?image=adszja0.jpg

Bu sık sık görüyorum pazarda ne işe yaradığını öğrenmek istiyorum bir bilginiz var ise söyleye bilirmisiniz bide bu itemler nerden Çıkar bir bir sorum daha olacak bus kağıtları nerden çıkarıyorlar ondan bilgi alabilirmiyiz .... CEVAPLARINIZI bekliyorum ...

oncelikle onlar kagit degil, yeni gelen patchte bazi itemleri olusturmak icin gerekli malzemelerdir.
    cz de fossilerden mattock(gorev npc sinden 1m e alinir fosilleri kirmak icin, bildiginiz kazma) ile cikartilir veya 70+ ft sinden de duser.

quote:

Orjinalden alıntı: İmPaRToRSoKaRcA

yanı patch geldıgınden beri ko oynamıyorum ama bus en kolay hop goblınden düsüyor ve 55 lvl ustu butun charlar kolayca kesebılır hop goblını

quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

delosun 20. katından alınıyor ucuzdan alıp satıyorlar sonra

not:resme bakma ihtiyaci duymadan bustur, hobgoblinden duser delostan alinir diyen arkadaslari kiniyorum.
    +konu yanlis yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 18 Kasım 2008; 16:47:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mpc

quote:

Orjinalden alıntı: tyunus87

http://img520.imageshack.us/my.php?image=adszja0.jpg

oncelikle onlar kagit degil, yeni gelen patchte bazi itemleri olusturmak icin gerekli malzemelerdir.
    cz de fossilerden mattock(gorev npc sinden 1m e alinir fosilleri kirmak icin, bildiginiz kazma) ile cikartilir veya 70+ ft sinden de duser.

quote:

Orjinalden alıntı: İmPaRToRSoKaRcA

yanı patch geldıgınden beri ko oynamıyorum ama bus en kolay hop goblınden düsüyor ve 55 lvl ustu butun charlar kolayca kesebılır hop goblını

quote:

Orjinalden alıntı: KinGaSSaS

delosun 20. katından alınıyor ucuzdan alıp satıyorlar sonra

not:resme bakma ihtiyaci duymadan bustur, hobgoblinden duser delostan alinir diyen arkadaslari kiniyorum.
    +konu yanlis yerde.

Şimdi Ne gibi İtemler oluşturulur biliyormusunuz .. Merak etim pek pazarda göremiyoz ara sıra ne gibi itemler oluştura biliyoruz öğrene bilirmiyiz biraz daha bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden tşkr...

• gerekli bilgiyi chaotic generatorun yanindaki npc den alabilirsin. hangi item icin hangi malzemeyi ister ne verir ne alir hepsi orda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

gerekli bilgiyi chaotic generatorun yanindaki npc den alabilirsin. hangi item icin hangi malzemeyi ister ne verir ne alir hepsi orda.

mpc teşeür ederim gerekli bilgileri verdiğiniz için bus delos ta hop goblinlerdemi kasmam lazım ? kusura bakma siz rahatsız etim bayağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iyibey nedir ne işe yarar?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.