Dostum 4730 un linkini verdim. myshop 3 yıldır sürekli alışveriş yaptığım bir site. Kesinlikle güvenilirdir.
sence 512 mb 256 bit HD 4850 mi yoksaa 1 gb 256 bit 9600 gt mi ? sistem özelliklerini kabaca üstte verdim.. benim kararsızlığım şu tamam performans çok önemli herkes söylüyo bişiler ama ben zırt pırt kartın modelini değiştirmiyorum bana uzun bi süre gitmesi lazım bunlardan hangisi daha çok ısınıyo daha çok ses çıkarıyo hangisi daha sağlam uzun süre gider bunlar da önemli benim için...fikir verirseniz sevinirim..
quote:
Orijinalden alıntı: optimusp
sence 512 mb 256 bit HD 4850 mi yoksaa 1 gb 256 bit 9600 gt mi ? sistem özelliklerini kabaca üstte verdim.. benim kararsızlığım şu tamam performans çok önemli herkes söylüyo bişiler ama ben zırt pırt kartın modelini değiştirmiyorum bana uzun bi süre gitmesi lazım bunlardan hangisi daha çok ısınıyo daha çok ses çıkarıyo hangisi daha sağlam uzun süre gider bunlar da önemli benim için...fikir verirseniz sevinirim..
9600 gt kullanmadığım için birşey söyleyemem ancak 4850 gayet serindir. his icooler modeline bakabilirsin. uzun süre gidip gitmeyeceği senin kullanımına bağlı.
benim psu 390 w cooler master 1gb 256 bit 4850 veya 9600gt alırsam sorun yaşar mıyım ???
quote:
benim psu 390 w cooler master 1gb 256 bit 4850 veya 9600gt alırsam sorun yaşar mıyım ???
psu nun 12 voltluk kanalından kaç amper verdiğini yazsana foruma belki psu sahte olabilir psunun yanında yazar etikette
ona göre kesin birşeyler söyleriz ama sorun olacağını zannetmiyorum.
malesef sistemle ilgili teknik bilgiler veremiyorum kasa bende değil kabataslak söyleyebiliyorum ama nedemek istediğini anladım
dediğim gibi markası coolermaster ise sorun olacağını zannetmem
Arkadaşlar size bu son çağrı yarın bu iki karttan birini Elektroworld ten alıyorum son yorumlarınızı rica ediyorum...
5670 alacağına 20 lira daha koyup 5750 al yoksa pişman olursun demedi deme ayrıca mediamarkt kadar kazık bir yer görmedim adamlar starcraft 2 ye 189 lira yazmışlar.
abi nerde +20 liraya 5750 ben görmedim hiçbiyerde... sen yanlış anladın ElektroWorld ten alıcam MediaMarkttan değil...ya bu DDR5 le DDR3 arasında çok fark var mı ya anlayamadım bi türlü..ben standart oyunları oynuyorum çok online ve ayrıntılı oyunları takip edemiyorum PES,COD,NFS falan filan oynarım yani bu kartlar işimi görmez mi???
quote:
abi nerde +20 liraya 5750 ben görmedim hiçbiyerde... sen yanlış anladın ElektroWorld ten alıcam MediaMarkttan değil...ya bu DDR5 le DDR3 arasında çok fark var mı ya anlayamadım bi türlü..ben standart oyunları oynuyorum çok online ve ayrıntılı oyunları takip edemiyorum PES,COD,NFS falan filan oynarım yani bu kartlar işimi görmez mi???
DDR3 le DDR5 arasında çok fark var. 128 bit DDR5 yaklaşık eşit 256 bit DDR3
ARKADAŞLAR AXLE 9800GT 1GB 256Bit DDR3 Nvidia DX10 bellek hızı 800mhz çekirdek hızı 600mhz ZOTAC 9600GT Synergy GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Çekirdek Hızı 600Mhz Bellek Hızı 1800Mhz HANGİSİNİ BANA TAVSİYE EDRSİNİZ .... veya başka önerileriniz var mı LÜTFEN YARDIMCI
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote:
DDR3 le DDR5 arasında çok fark var. 128 bit DDR5 yaklaşık eşit 256 bit DDR3
bunlar güzel kartlar da benim bütçe max. 170 lira hatta daha az olsa bile daha iyi olucak... Saolasın yine de.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote: