Şimdi Ara

Bu kasa iyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CPU Türü : QuadCore Intel Core i5-760, 3333 MHz 2.80GHz 1156 pin

Anakart Adı : Asus P7P55D Pro 1156 LGA DDR3 PCI, PCI Express x1, PCI Express x16 USB 3.0, eSATA, Ethernet (RJ-45), FireWire 400, PATA/IDE/EIDE, SATA II

Görüntü Bağdaştırıcısı : Sapphire Radeon HD 6870 1 GB 256 -bit GDDR5

RAM : OCZ Gold XTC OCZ3G2000LV2G DDR3 2000 MHz 2x2GB = 4GB

HDD : WDC WD1002FAEX-00Z3A0 1TB 64 MB Cache SATA 7200 RPM

DVD-RW : LG 24x Multi DVD - RW

Kasa : Thermaltake V3 Full Siyah MidTower 600W PSU

Arkadaşlar bu kasa ile oyunları felan olsun iyi oynatırmı bi yardımcı oln 1000 tlye buldum alayım mı ?

• Up upp beyler bi bakın hadi alıcam ona göre
  • GameMonster-SphaX kullanıcısına yanıt
    Eger elinde imzandaki sistem varsa. Bunu almanin bir anlami yok.
    7850 ekran kartini birakip, daha eski karta mi geciceksin ?
    islemci de ilk nesil i5, phenom II x6'yi gececegini sanmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oracle8

Eger elinde imzandaki sistem varsa. Bunu almanin bir anlami yok.
    7850 ekran kartini birakip, daha eski karta mi geciceksin ?
    islemci de ilk nesil i5, phenom II x6'yi gececegini sanmiyorum.

bu abimin sistemi benim alcagım kendime bu üstteki yazdıgım ya bi kötü yanı varsa oyunlarda problem felan çıkarmazsa oynatırsa alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

degişik bir sistem yani işlemci ve anakart ilk seri eskide kalmış ama ram 2000 mhz..ekran kartı da yeni sayılır. ama şöyle 2.el düşünürsek 1000tl ederi var ancak işlemcisi eskide kalmış.diğer parçaları güzel aslında bir tek işlemci anakart upgradeye gelmez parçalar.

beni 1 sene felan götürür mü hocam ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster-SphaX

quote:

degişik bir sistem yani işlemci ve anakart ilk seri eskide kalmış ama ram 2000 mhz..ekran kartı da yeni sayılır. ama şöyle 2.el düşünürsek 1000tl ederi var ancak işlemcisi eskide kalmış.diğer parçaları güzel aslında bir tek işlemci anakart upgradeye gelmez parçalar.

valla ultrada açmayacağı oyun var ama highda herşeyi açar,1seneden fazla gider yav okadar da değil 3 senesi falan vardır millet halen core2 kullanıyor eski dediysem i5 olarak eski ilk seri yoksa i5 gene i5dir yani

Valla çok sevindim hocam yav çok sağolun ben alıyorum bu sistemi o zaman bgun kendime çok grafik manyagı biri degilim oyunları açsa yeter zaten en yüksek oynıcagım oyunlar farcry 3 bf3 gta 4 felan olur onlarıda med-high arası açar diye düşünüyorum çok sağol

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla ultrada açmayacağı oyun var ama highda herşeyi açar,1seneden fazla gider yav okadar da değil 3 senesi falan vardır millet halen core2 kullanıyor eski dediysem i5 olarak eski ilk seri yoksa i5 gene i5dir yani

Valla çok sevindim hocam yav çok sağolun ben alıyorum bu sistemi o zaman bgun kendime çok grafik manyagı biri degilim oyunları açsa yeter zaten en yüksek oynıcagım oyunlar farcry 3 bf3 gta 4 felan olur onlarıda med-high arası açar diye düşünüyorum çok sağol

önemli değil çoğunu ultradada açar monitorun zaten 21 inch yukarısı degilse alayını ultrada oynarsın zaten dediğim gibi alırım sonra yenilerim diyenler için bir dur düşün derim ama alayım oyun oynatsın bir süre götürsün yeter diyosan alabilirsin,o ram bizde yok yav 2000 mhz ram takılmış ilginç

He o zaman problem var :D benim pc 106 ekran tvye bağlı olucak ama :D yinede sorun olmaz demi ultra olmasada olur :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

önemli değil çoğunu ultradada açar monitorun zaten 21 inch yukarısı degilse alayını ultrada oynarsın zaten dediğim gibi alırım sonra yenilerim diyenler için bir dur düşün derim ama alayım oyun oynatsın bir süre götürsün yeter diyosan alabilirsin,o ram bizde yok yav 2000 mhz ram takılmış ilginç

He o zaman problem var :D benim pc 106 ekran tvye bağlı olucak ama :D yinede sorun olmaz demi ultra olmasada olur :D

106 ekran da olsa max 1920dir diye düşünüyorum yani 1080p hd,gene hd oynarsın 1 ayar kapatırsın olur sana high-ultra karışımı bişey sade aa kapatsan bile ultrada her oyun oynarsın yukarda söylediğime takılma

1080p 1920x1080 tv zaten sevindim ya yinede bu tvde bf3 gta 4 oynamak baya zevk veriyor sizide çok yordum hocam kusuruma bakmayın sağolun tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.